Şimdi Ara

Madenciler, Bitcoin'deki düşüş nedeniyle ekran kartlarını satmaya başladı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
12.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E9F644F03

    Aynen elimde ki yazılım için tuttuğum gtx 1050'li laptopu satıp çok para kazanacağım. Zaten ben gerizekalıyım bu laptop ile madencilik yapacağım.


    Muerte cerebral.



    Burada ben kart satmaya çalışmıyorum veya gidin kart alın demiyorum, sadece yanlış bilgiler veriliyor. Madencilik görüntü işleme veya çok ağır oyunları çalıştırmaktan farksızdır.


    Özellikle film, animasyon gibi işlerde uğraşıyorsanız ve uzun uzun render alıyorsanız madencilik kadar ekran kartlarını yıpratır. Ancak bu şu demek değildir bu ekran kartı çok kullanıldı hemen 1-2 sene içerisinde bozulacak. Hayır. Ekran kartının içinde kullanılan bileşen kalitesi, soğutma ve bakım nasıl kullanıldığı ile bağlantılı şeylerdir bunlar.


    Düzgün kullanırsan 20 senede kullanılır o donanım parçaları.


    Bu arada madencilik felan yapmıyorum yazılım ile uğraşıyorum boş boş insanlara iftira atmayın. Yanlış bilgi vererek insanları yanlış yönlendirmeyin. Burada kimseyede gidin madencilik yapılan kartı alın demiyorum. Alınacaksada gidersin tayvana çine uçakla gider adamlardan ucuza test ettirerek yanlarında alırsın hurda fiyatına ülkeye getirirsin. Sorunu yoksa şanslısındır varsa tamir edersin işin içinden çıkarsın.


    Yok ben anlamıyorum teknik bilgim yok dersende git sıfır ürün al. Sana kimse burada madenci kartı al demiyor hakkımdada boş boş konuşmayı bırak.

    Bu tayfaya bir şey anlatmaya çalışma. Kendileri mining yapmadıkları/yapamadıkları için ne olduğunu bilmiyorlar. Bilmedikleri alanda da her türlü şehir efsanesine inanır bunlar. Bu arkadaşlara laf anlatmak yerine dalga geçip keyfine bakacaksın. 1-2 yıldır kart alamadıkları için tek yapabildikleri internet aleminde hebele hübele sallamak. Bu kafayla 5 sene daha kart alamazlar. Sal gitsin. Mesela benim arkadaş geçen mining kart aldı, evi havaya uçtu. Krater açılmış dünyanın çekirdeğine kadar  





  • 1 ay sonra yenilerini alırlar bu işler böyle

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.