Şimdi Ara

Maden çıkarma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • süper denecek kadar kusursuz değil
  • Gerçekten Güzel Oyun
  • Gerçekten Güzel Oyun
  • Cidden süper.
  • savelemek var mı varsa nasıl yapılıyor???
    load game yazıyor da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ckoc1 -- 12 Haziran 2007; 18:14:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ckoc1

savelemek var mı varsa nasıl yapılıyor???
    load game yazıyor da

evet save edebilirsin. mineral işleme tesisi ile upgrade yerinin arasındaki uçan cismin üzerine gelince save ediliyor.

Maden çıkarma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 12 Haziran 2007; 18:29:38 >
  • sağol can-selcik
  • süper oyun çok saol
  • bak sana bu oyun çok güzel ama bir şey sormak istiyorum
    acaba -5000 lerde neler oluyor o kadar geldim sonra yukarı çıktım
    deprem oldu bana bunu izah edebilir misin yani bu oyunun sonu yok mu
    ama çok güzel bioyun
  • bencede güzel oyun eğlenceli
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetss

bak sana bu oyun çok güzel ama bir şey sormak istiyorum
    acaba -5000 lerde neler oluyor o kadar geldim sonra yukarı çıktım
    deprem oldu bana bunu izah edebilir misin yani bu oyunun sonu yok mu
    ama çok güzel bioyun

Yukardaki yazımda anlattım gaz patlaması olabiliyor çok derinlerde genelde boşluklarda oluyor tamir robotları var onları kullanmalısın zaten oyunun sonunda savaşıcağın için kullanman şart olucak.
  • ya bendeoynuyomda ben bunda 800 000 ft e kadar indim o adam falan kaç ft te çıkıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmfnr

ya bendeoynuyomda ben bunda 800 000 ft e kadar indim o adam falan kaç ft te çıkıyo

Öh... O kadara inmişsen şeytan adamın durduğu yerin bikaç misli aşşağıya inmiş sayılırsın ki oraya inilmiyor... orası 800 feet olmasın...
  • Ben bunu çok önce oynadım. Güzel bir oyun...
  • arkadaşlar çok pardon özürdilerim 8000 ft
  • http://www.xgenstudios.com/game.php?keyword=motherload burdan oynayın updateler ve sürümüde çok önde siz baya eski sürümdesiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmfnr

ya bendeoynuyomda ben bunda 800 000 ft e kadar indim o adam falan kaç ft te çıkıyo

kaç ft olduğu belli deil çünkü bi yükseklikten sonra gösterge sapıtıyo doğru göstermiyo ama arka plan renginden anlayabilirsin giderek kırmızılaşıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: OoßladeOoO

http://www.xgenstudios.com/game.php?keyword=motherload burdan oynayın updateler ve sürümüde çok önde siz baya eski sürümdesiniz

buraya bakalm bi de nasımış
  • quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

quote:

Orjinalden alıntı: ccm*

Ben 2-3 ay önce bitirmiştim oynadığım en iyi flash oyun diyebilirim. Sonunda şeytan var yer altında onla savaşıyosunuz o ölünce 1 tane daha çıkıyodu sanıyorum onu da öldürünce bitiyo oyun. Bitirmenin kolay bi yolu var AlperXp de bahsetmiş ama ben sadece oyunun en sol tarafından başlayarak dümdüz aşağıya kadar kazıyorum tek kare genişlikte. Benzin azalınca dümdüz yukarı çıkıyorum zaten benzinci de hemen yanında oluyor. Benzin deposunu genişletmenin yanı sıra yedek depo satın alabilirsiniz. Ben maden deposu dolmadan yukarı çıkmazdım mesela. Eğer derinlerde altınıza taş veya lav rastgelirse onu dinamitle patlatın ya da yanından dolaşın ve yine aynı hizada kazmaya devam edin çünkü sonradan o taşı patlatabilirsiniz. Ayrıca oyunu açıp kapadığınızda kazdığınız yerler silindiği için oyunu 1 kerede bitirin en fazla 2 saatinizi alır. Baştaki ucuz madenlerle vakit kaybetmeyin derinlere indikçe en değerlileri ve hazineleri alın sadece. Lavlar değerli bi taşa ulaşmanızı engelliyorsa dinamit kulanın. Gaz patlaması olursa tamir robotları var onlardan kullanın her patlayınca yukarı çıkmanıza gerek yok

bu da şeytandan önce bize gelen adam. bize emir veren adam bize saldırıyor. bu adamı yendim ama şeytanı yenemedim.
    derinliğe dikkat edin -666...ft

Maden çıkarma

ben bi kere oynadım hiç save etmedim şuraya gelebildim en fazla

Maden çıkarma

gördüğüm en değerli maden de o treasure chest

sonra yakıt bittii veeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4EF5D30D9 -- 13 Temmuz 2007; 23:15:21 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.