Şimdi Ara

Madem satamadım oynayayım dedim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar geçtiğimiz yaklaşık on gün içerisinde bir iki konu açıp, hesabı satmayı denemiştim. Amacım bırakmaktı zaten pekte iyi olduğumu düşünmüyordum ama hesap satılmadı. Bende sub sürem dolana kadar vakit geçireyim dedim. Fakat, bu güne kadar sadece feral druid oynadığım için farklı birşeyler deneme isteğim haliyle kabardı. Hemen interneti açtım bazı siteler üzerinden classları araştırdım. 100 boostumuda kullanmadığım için trial olarak sınıfları denedim. Mage açtım fakat spect değiştiremediğimiz için frostu denedim(aslında fire istiyordum) memnun kalmadım pet vesaire. Rogue açtım istediğimi bulamadım o akıcılık yoktu. Aynı şekilde bilimum çoğu classı denedim. Mesela warlock classına karşı bi ilgim var fakat ne bileyim durup vurmaktan başka birşey yapamadığım hissine kapıldım. Kısacası aradığım oyun zevki yüksekken aynı zamandada akıclıkta içermesi gereken yegane classı bulamadım. İnanın hepsinin videolarına skillerine kadar araştırdım. Hemen hemen hepsinde bir eksiklik gözüme çarptı. Tabi en sonunda önyargılı yaklaştığım monk classını inceledim ve denemekten ne çıkar diyerek açtım. Yani şu oyunda gerçekten eğlenebileceğim bir class olduğunu çok geç farkettim. Tabi acemi olduğum için düşünce tarzı bakımından kaçırdığım belkide onlarca detay vardır ama "bana göre" single target hasarı olsun, aoe hasarı olsun gerçekten fazlasıyla yüksek ve cooldownları çok hızlı doluyor. Mesela artifact silahının damagesi şuan +600k gözüküyor(düz mantık) ve cdsi ise yanlızla 40 saniye ve aoe hasar atıyor. Çoğu skillinin overpowered olduğunu düşünüyorum ama heal konusunda bi problemi olduğunuda düşünmüyor değilim. Canı dolmuyor bir türlü. Gördüğüm kadarıyla 2 heal skilli ve birde yanlış hatırlamıyorsam talent skilli vardı ama nedense etki etmiyor gibi geliyor bana. Kısacası yeni başlayan arkadaşlara tavsiyemdir. Aksiyon bazlı bir class arayan yeni başlamış arkadaşlar var ise, monk classını denemelerini tavsiye ediyorum. Son olarak yaptığım tüm yorumlar "kendi görüşlerimi" yansıtmakla beraber "oyunda acemi" sınıfındayım. Yani yorumlarınızı yapmadan bu iki hususa dikkat ederseniz sevinirim.
    Edit : Noktalama hataları ve dengesiz cümleler mutlaka vardır. Yazdığım yere tekrar geri dönemiyorum sanırım bende bir sorun var. Olduğu kadar artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bera336 -- 15 Kasım 2016; 17:58:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Self heali az evet, daha çok karma ile öne cıkıyor. Birisi size tüm burstünü boşaltırkene karma bastıgında rip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş warrioruz ahım şahım vurmuyor ayrıca heal meal yok düz :D
    Ama zevk alıyoruz önemli olan orası dediğin gibi .
    Bu arada demon hunter daha akıcı seri değilmi ?
  • Bana göre de bu oyunun en zevkli classları leather giyen meleeler. Oynamaya zaman bulamam herhalde ama ben de bir monk boostlayacağım büyük ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    ne satayım???
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.