Şimdi Ara

Madem Öyle İngilizce de TYT’ye Dahil Olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
6.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
143 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Duz liseler nolcak ingilizce gormeyen busuru eleman var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Duz liseler nolcak ingilizce gormeyen busuru eleman var

Meslek liseleri doğru düzgün mat fen görmüyor onlar nasıl ygsye girdi bunca yıl

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)
  • Okuyun muhendis olun 1400 tlye amelelik yaparsınız. Bu ülkede okuyup bisey yapmaya calisanlarda zeka seviyesi düşük sanirim cunku o kadar yil okuyup bir cacik olamayacagini bile bile omrunu ve parasini harciyor halbuki o kadar sene bir meslege tutunsaydi en az 3 bin tl alirdi iste okuyanın icler acısı durumu bu tayyib erdogan cumhuriyetinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Baelros

Universite olmazsa o parayi birak is bile bulmanin imkani yok gibi. Amele islerinde bile "universitelerin ilgili muhendislik bolumlerinde mezun" diye ibare koyan salak bir IK sistemi var.

Malesef burada isler boyle sacma ilerliyor emeklerinin karşılığını dahi alamayan insanlar hala bu ulkeden bir sey olur umudu ile cirpiniyorlar daha evin kirasini odeyemiyen halk bakalim ne zamana kadar susucaklar.

Orijinalden alıntı: skyteck

Bencede eklenmeli hatta doğru sayısı %90 ı geçemeyen

Boun ODTÜ Bilkente gitmesin İng hazırlık orada baya ağır çünkü

Diğerlerini bilmem ama odtü o kadar ağır değil. Wantın anlamını hazırlıkta öğrenen arkadaşım geçmişti rahatça.

• unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    İngilizceyi ilkokuldan beri görüyoruz, matematik&fen gibi önemli dersleri görmeyen sözelci-dilci-tmci(fen için) arkadaşlar ne yapacak.
  • marowak M kullanıcısına yanıt
    Hadi diyelim ben gittim, sen gittin. Durumu olmayan ne yapacak
  • Dilci matematik çözmek zorunda olmamalı fakat sayısalcı ingilizceyi çözmek zorunda olmalı. Artık avrupada 2-3 dil bilmeyeni adam akıllı bir yerde çalıştırmıyorlar. Biz hala anayasasında laiklik olan ülkede islamdan sınava girelim.

Orijinalden alıntı: Frankdal

İngilizceyi de eklesinler de o hepinizin obp’leri şişiriyor diye ağladığınız özel okullar farkını daha çok atsın 2 düşünüp bir konuşun arkadaşlar.

Özel okullarda ingilizce eğitimi daha kötü hatta eğitim yok ing yerine mat fen falan işliyorlar yazılısında da 100 verip geçiyorlar. Bence tytye eklenmesi iyi olur.

Orijinalden alıntı: marowak

daha 4 halifeyi sayamayan nesiller yetisiyor. ingilizcede 3 kelimeyi bir araya geturmeleri mucize olur.

Araplar 4 padişah saysın biz de 4 halife sayalım. Banane olum Arap tarihinden adamın argümana bak! Dünyaya mâl olmuş bir şey mi bu? 4 halife bilmeyen iş bulamıyor mu? Ne açıdan geliştiriyor seni bunu bilmek?

quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

daha 4 halifeyi sayamayan nesiller yetisiyor. ingilizcede 3 kelimeyi bir araya geturmeleri mucize olur.

Araplar 4 padişah saysın biz de 4 halife sayalım. Banane olum Arap tarihinden adamın argümana bak! Dünyaya mâl olmuş bir şey mi bu? 4 halife bilmeyen iş bulamıyor mu? Ne açıdan geliştiriyor seni bunu bilmek?

lan oğlum sen müslüman değilmisin ? 4 halife sayamayan iş bulamıyor mu dedik azıcık mantık lütfen.. beynin ne sekilde calısıyor merak ettim gercekten..... AYRICA HALİFELER ARAP TARİHİ DEĞİL İSLAM TARİHİDİR. islamiyet sadece araplardan oluşmuyor...

YKS bölümünde TYT konusuna "4 halife" diyorsun, tabi ki de "iş bulamamak" açısından değerlendirdim yorumunu, banane senin cennete girmek için yapman gereken şeylere, hayır beni bağlamıyor bunlar, sen bunları bilince huriler kazanıyorsan senin seçimin. Benim için onlar sadece Arap tarihidir. İslam tarihi diyerek sadece kabul edilebilir yapıyorsun kendince ama Araplar ve Türkiye dışında Arap tarihini öğrenen, okulunda "Biz" diye öğretilen başka bir şey var mı git araştır, bak bakıyım Hindistan'da müslümanlar da Arap tarihi dersleri ile 4 halife falan öğreniyormu.

Tabi dediğim gibi, burası TYT konusu, burda ne alaka halife malife, dini bilsen ne faydası var iş hayatında, burası laik bir ülke, kimse diniyle yargılanamaz, bilmemenin bana bir zararı yok, ancak İngilizce bilen ile bilmeyen arasında bariz bir fark vardır, İngce bilmeyen adamı ciddiye bile almıyor artık bazı yerler. Her yer mezun dolu, sizi ayıracak olan yabancı dil gibi ekstra yetkinliklerinizdir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.