Monitör seçimi konusunda haklısın arkadaşım bende çatladım o mu bu mu şu mu derken :) Ama 22 inç ve bu fiyata görünce aldım :D aslına bakarsanız 19 kare ekran isterseniz size media markt ta eizo yu öneririm...399 ytl şu anki fiyat ve eizo fotoğrafçıların kullandığı ve kalitesi iyi olan bir markadır, halbuki eizo nun 22 leri 1.200 ytl civarında...
quote:
Orjinalden alıntı: Anadolu
iyice kafam allak bullak oldu. mirai ile çıktım yola. iyi ucuz alayım dedim. sonra peşine bu monitör, neono bi de hyundai çıktı. şimdi hangisi diye ortada kaldım. 2 tane olsa birini seçersin de böyle olunca insan afallıyor. fakat monitör gerçekten şık. incelemeni ve daha fazla fotolar bekliyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: CINGIL
quote:
resimlerini falan koyar mıısın? ve ufak bir inceleme lütfen. blacklight ve ghosting ne durumda? ayrıca aldığın yerden piksel garantisi veya süresi ne kadar? ayrıca sitede göründüüğü gibi önünde kalemlik ve ışık var mı :) çok şık duruyor.
sitedeki farklı bir model sanırım kalemlik vs yok ama bence gayet şık duruyor, kenar çıtaları ince yapılarak ekranın görüntüsünün daha büyük algılanması sağlanmış ayrıca...
ekranın görüntüleri bu gece çekip upload edicem, şimdilik sadece screen shot ekliyorum...testler bu gece :)
wide olsun 22" olsun, şık olsun, ölü piksel olmasın, dvili olsun ucuz olsun :D
quote:
Monitör seçimi konusunda haklısın arkadaşım bende çatladım o mu bu mu şu mu derken :) Ama 22 inç ve bu fiyata görünce aldım :D aslına bakarsanız 19 kare ekran isterseniz size media markt ta eizo yu öneririm...399 ytl şu anki fiyat ve eizo fotoğrafçıların kullandığı ve kalitesi iyi olan bir markadır, halbuki eizo nun 22 leri 1.200 ytl civarında...
quote:
iyice kafam allak bullak oldu. mirai ile çıktım yola. iyi ucuz alayım dedim. sonra peşine bu monitör, neono bi de hyundai çıktı. şimdi hangisi diye ortada kaldım. 2 tane olsa birini seçersin de böyle olunca insan afallıyor. fakat monitör gerçekten şık. incelemeni ve daha fazla fotolar bekliyoruz.
quote:
quote:
resimlerini falan koyar mıısın? ve ufak bir inceleme lütfen. blacklight ve ghosting ne durumda? ayrıca aldığın yerden piksel garantisi veya süresi ne kadar? ayrıca sitede göründüüğü gibi önünde kalemlik ve ışık var mı :) çok şık duruyor.
sitedeki farklı bir model sanırım kalemlik vs yok ama bence gayet şık duruyor, kenar çıtaları ince yapılarak ekranın görüntüsünün daha büyük algılanması sağlanmış ayrıca...
ekranın görüntüleri bu gece çekip upload edicem, şimdilik sadece screen shot ekliyorum...testler bu gece :)
quote:
selamlar tekrar 22 fuji media markt ta 399 ytl arkadaşlar ölü piksel garantisi hakkında tüm çalışanlar farklı şeyler söylüyorlar :D ama 15 gün geri iade garantisi var yani görüntüyü begenmezsen geri götür baska bir tane al...
wala bu fiyata 22 inç çok fazla olmadıgı için şansımı denedim, ati 9550 256 mb ekran kartı buldum birde dvi bağlantı ile şu anda gayet memnunum...tabi clear type tunning yapmak gerekti bu sayede yazı karakterleri daha iyi okunur hale geldi (clear type tunning microsoft'un bir ürünüdür indirebilirsiniz)
ekran görüntüsünden bir örnek ekliyorum...
bu DVİ lı olan fujitsu mu?
Zira dvi sız olan sa eğer ben 375ytl ye gördüm forumda...
dvi li olan model media markttaki, x22w-1 kodu ile geçiyor ama kötü tarafı kutu içerisinden dvi kablosu çıkmadı :( media markt ın müşteri hizmetlerine tabi varsa şikayet etmeyi düşünüorum satış görevlisi bölgeden bölgeye değişir giibi şaçma bişi dedi ama türkçe kullanma kılavuzunda dvi kablo var yazıyor :)) neyse ama aldık bi kere kablo, maksat media markt a iş çıkartalım ki bizden sorakiler aynı çileyi çekmesin...
bu arada monitör ün resimleri yarın sabaha kaldı teknik bi problemden ötürü...
ölü piksel olayını sormuş muyuk? garantisi var mı? süresi ne kadar?
ölü piksel dediğiim gibi media markt taki her satıcı farklı bişi sallıo :) 3-5 arasında bi rakam var çogunda :D
garantisi 3 yıl
quote:
dvi li olan model media markttaki, x22w-1 kodu ile geçiyor ama kötü tarafı kutu içerisinden dvi kablosu çıkmadı :( media markt ın müşteri hizmetlerine tabi varsa şikayet etmeyi düşünüorum satış görevlisi bölgeden bölgeye değişir giibi şaçma bişi dedi ama türkçe kullanma kılavuzunda dvi kablo var yazıyor :)) neyse ama aldık bi kere kablo, maksat media markt a iş çıkartalım ki bizden sorakiler aynı çileyi çekmesin...
bu arada monitör ün resimleri yarın sabaha kaldı teknik bi problemden ötürü...
kaliteli mi? 400 liraya dvi lı moonitör süper...
Gerçi bende fujitsu siemens laptop var memnun değilim
3-5 arasında salladıkları şey ölü piksel garantisi mi? öyleyse çok sallamışlar :)
quote:
ölü piksel dediğiim gibi media markt taki her satıcı farklı bişi sallıo :) 3-5 arasında bi rakam var çogunda :D
garantisi 3 yıl
yukarıda ki linkten ekran görüntülerine bakabilirsin bir kaç screen shot, yarın dışardan çekilmiş resimde eklicem...
3-5 arasında derken kimi satıcı 3 taneye kadar diyor kimisi 5 diyor ama en son monitör ü alırken ki arkadaş, şöle dediği bir tane ölü piksel var çok göze batan şekilde tam ortalarda ise müşteri memnuniyeti açısından değiştirlir dedi... Bunu demesi bile güzel. Ayrıca şöle devam etti ama ölü piksel çok fark edilmicek şekilde kenarlarda ise onda değişim biraz zor olur tablosu çizdi...
quote:
3-5 arasında salladıkları şey ölü piksel garantisi mi? öyleyse çok sallamışlar :)
quote:
garantisi 3 yıl
olsun da o kadar olsun şefim. yoksa parıl parıl bir pikselle başbaşa kalmak hoş olmaz. üstelik o kadar para vermişken. ss lere baktım güzeller dışardan da görelim diyoruz. ayrıca bu tür ürünleri netten almak ne kadar sağlıklı olur? sonuçta test etme imkanı olmuyor. ben ank.dayım ve burada kullanacağım ürünü.
quote:
3-5 arasında derken kimi satıcı 3 taneye kadar diyor kimisi 5 diyor ama en son monitör ü alırken ki arkadaş, şöle dediği bir tane ölü piksel var çok göze batan şekilde tam ortalarda ise müşteri memnuniyeti açısından değiştirlir dedi... Bunu demesi bile güzel. Ayrıca şöle devam etti ama ölü piksel çok fark edilmicek şekilde kenarlarda ise onda değişim biraz zor olur tablosu çizdi...
quote:
quote:
ama açıkcası bu fiyata iyi olduğu kanısındayım aslında bunu diğer 22 ler ile karşılaştırıp görmek lazım...
görüntü güzel parlaksa arkada backlight yoksa sağdan soldan çok bozulmuyorsa, sorun yok
mediamarkt ta samsunglar lg ler ne kadardı onlara baktınmı?hp ne kadardı mesela?
şekil itibarı ile benziyor ama bu resimdeki monitör ne bilmiyorum :)
benziyor ama bu değil yani :) tamam o zaman. çünkü iğrenç görünüyor. armut gibi bişey. senin aldığın verilen liktekiyle aynı mı? kenarları siyay alt tarafı metalik olan hani. tekmarshop'tan bir link verilmiş.
quote:
şekil itibarı ile benziyor ama bu resimdeki monitör ne bilmiyorum :)