Şimdi Ara

Madame coco 6 bardaklı plastik sebil 7,5 tl + kargo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
9.963
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o tip bardakları zaten setini 5-6 tl ye alıyosun herşey 1 milyoncudan :)
    fırsat çok iyi..

camcı plastik düşmanları gelir birazdan..

ama normaldede indirimliymiş.. 15 liraya..
    hepsiburadadan alacaklarımı genelde sepette bekletiyorum.. 50 tlye tamamlamak adına bu tip fırsatlar bi şekilde çıkıyor.
    2 set aldım 1 mürdüm 1 de taş rengi.. birini terasa koyarım birinide kampa pikniğe giderken kullanmalık..

haber veran arkadaş 7/24 hizmet teşekküler
  • ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    ama 15 lira kendi sitesinde :) kargoyu eklemişler zaten

edit: fiyatı 15₺ çekilmiş hb de + kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearuq -- 10 Ocak 2019; 13:52:7 >
  • Ürün tam da kafesi olan birinin tezgaha koyması için almalık.
  • fearuq kullanıcısına yanıt
    Hocam o mesajı dün yazdım. Dün hbde de 15 tl idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    hocam site kafayı yemiş ozmn ben buğün siizn mesajınızı görünce girdim 7,5 çıktı sonra dönüp konuya bakayım dedim aradan 10 dk geçmedi 15 ₺ ye çıktı hb.. şaşırdım :) şimdi 7,5 tan almadım diye üzüldüm
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    benim ürünler geldi.. sırf kargo ücretsiz olsun diye 2 adet ekledim 52 tl + 10 tl çeki kullanarak 42 + kargo ücretsiz yaptık..
    ben ürünü beğendim 7,5 liraya bedava 4.4 lt olduğu yazıyor.. plastik çeşmesine çift taraflı conta arkadadanda sıkma yıldızı yapmışlar..
    az önce denedimde gayet iyi..

Madame coco 6 bardaklı plastik sebil 7,5 tl + kargo

Madame coco 6 bardaklı plastik sebil 7,5 tl + kargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 12 Ocak 2019; 16:0:5 >

Resimler açılmıyor hocam linkleri kontrol eder misiniz mobilden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elnino19 kullanıcısına yanıt
    düzelttim linkleri devasa resimler açılırsa kusurabakmayın..
    su ile test ettim sızdırma vs yok..
    Musluk pratik mi hocam açıp kapatması tek elle yapılabiliyor mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gayet yeterli cok yuklenmediginiz surece.. kirilacak izlenimi cok almadim.. daha kalitesiz bir urun bekliyodum acikcasi bardaklar ince ama yeterli.. bircokkez kullanilir

• mağazadan incelerim varsa .. plastik kokusu üzmesin sonra

senin sağlığın bu kadar önemsiz demek. sana cam şişeyi savunmuşlar epey bir ciddiye almamışsın plastik pet şişe hele sıcak soğuğa maruz kalmış heleki araç içerisinde bırakılmış. yarım kalan pet şişenin ne kadar zararlı olduğunu ben bilmeyenler için tekrar yazayım. özellikle bayanlarda kanser riskini çok ciddi artırdığı hatta plastik şişede su satılmasının yasak olduğu ülke ve eyaletler var. bunlar tamamen 1 numaralı pet şişe için geçerli. 4 numaralı 5 numaralı içi cam meteryalden olan parlak sert plastikler bunlara dahil değil. bu plastik şişe de sanıyorum sert cam plastik. zaten 1 2 kullanımdan sonra veya uzun sürede puslanmaya başlamadığı sürece güvenle kullanılabilir. ama puslaşma bulanmaya başlamışsa geçmiş olsun. kullanmayın.
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    al işte 1 tane geldi.. geç kardeşim bu kadar sağlıktı bilmemneydi o zaman pet şişede kullanmayacaksın kolada içmeyeceksin saklama kabıda kullanmayacaksın yoğurtta yemeyeceksin.. bu kadar abartmayın bu işleri.. ben kampa pikniğe giden adamım katlanır su bidonumda var.. el yıkamak için kullanırım.. 6 liraya gelmiş bana 1 tanesi..

bana Türkiyede camdan sağlıktan gıdadan vs den bahsetme.. itkibte yada kurumu neyse kimyevi testlere girmiştir geçer puanını almıştır ki satışı var şuan..
    plastiği geç artık önümüzdeki 10 yıl içinde telefondan wifiden kablosuz cihazlardan yediğimiz radyasyonun haddi hesabı yok cilt kanseri diye bir illet hepimizi bekliyor..
    buraya yazdığın kadar sağlığını önemseyen insan Türkiyede yok denecek kadar az.. dolabını aç bak bundan daha sağlıksız plastik şeyler vardır illaki.. bunlar gıda ile temastan vs testlerden geçmişki satıyolar.. zehirli olmayan sağlıksız olmayan ne var ülkede?

yediğimiz domates ekmek peynir kıyma biber çok mu sağlıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 12 Ocak 2019; 17:55:53 >

• smclk89 kullanıcısına yanıt
    Senin de belirttiğin gibi onun sağlığı ya da benim sağlığım. Sanane başkasının sağlığından. Uyarmışlar kendilerince ve almış arkadaş hala ne uzatıyorsun konuyu herkes senin gibi mi yaşasın.

• Zaten şu foruma ne zaman konu açılsa illa bir sağlıkçı geliyor konuya ve konun içine ediyor, yok o yenirmiymiş, yok o içilirmiymiş, yok o kullanılırmıymış, sizene kardeşim elalemin ne yaptığndan işinize bakın ...
  • Benim de geldi. N11 den aldım 15 TL ücretsiz kargo. Bence fiyat çok uygun en azından yanında gelen bardaklar Bi milyoncuda 5 6 TL. Şişe de kullanılır en azından Bi Sene. Musluğu falan da gayet sağlam duruyor ürüne göre.

• Benim de geldi. N11 den aldım 15 TL ücretsiz kargo. Bence fiyat çok uygun en azından yanında gelen bardaklar Bi milyoncuda 5 6 TL. Şişe de kullanılır en azından Bi Sene. Musluğu falan da gayet sağlam duruyor ürüne göre.

• sağlık isteyen isveç'e gitsin burada si

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    hocam o kadar sağlıklı yaşamak istiyorsan diye verdiğin örnekleri ve kendini kandırmalarının hepsini cevaplarım.

1. pet şişe açıldıktan hava ile temas ettikten sonra çözülmeye başlıyor. donmaya ve ısıya maruz kaldıktan sonra çözülmeye başlıyor. pet şişe öyle gıdadaki zehirli kimyasallara benzemez. en hızlı şekilde insana zarar veren çok ciddi bir nalet malesef. bu tamamen 1 numaralı pet plastik için konuşuyorum. sen yoğurt kabı diyorsun bir çevir arkasını bak bakalım kaç numaralı plastik. kola şişelerine su koyan donduran adamlar zaten mermiye kafa atan adamlar. bunlar yapılıyor diye çözüm bulmayak değiliz. heryerde bas bas bağırıyor adamlar. tek kullanımlık şişeleri tekrar kullanmayın diye. ben burada özellikle tekrar ters görüş göstermemin sebebi sanki bu söylenenler yalan çok önemsiz gibi gösterilmesi. yoksa zaten herkes istediğini yapsın banane. ama bu önemsiz değil ben de bunu tekrar buraya yazmak istedim. ben arabamda metal suluk evde cam sürahi. sporda da 4 ve 5 numaralı tekrar tekrar kullanılabilir bpa free suluklar kullanıyorum çok da zor değil 100tl bütçe ile hayatımda ciddi bir önlem aldığıma eminim. plastik şişe sularıda alıyorum içip atıyorum. tekrar ediyorum araba içerisinde yüksek ısı ve yüksek soğuğa mağruz kalan hava ile teması sağlamış pet şişeler özellikle kız çocuklar kadınlarda çok ciddi kanser tehdittir. ama herkesin hayatına kimse karışamaz. bu saatden sonra herkes gaffasına göre

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.