Şimdi Ara

MAD Wellness Concept

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biz farklılıklara inanırız. Bu yüzden önce bilimsel analiz yöntemlerini kullanırız sonra kişiye özel gelişim programı oluştururuz.

    Farklılıkları tespit etmek için kardiyovasküler test, postür analizi, kas-yağ ölçümü ve diğer incelemelerle sorunun kaynağını tespit ederiz. Daha sonra birebir uzmanlarla, size özel 3 seviyeli Medikal, Estetik ve Performans sınıflarımızda sorunları çözer başarıya ulaşırız.

    MAD Wellness sistemi, kusursuz bir eser olan insan vücudunun akıl almaz bir beyin tarafından yönetildiğini bilen, bedende yaşanacak hiçbir gelişimin ve değişimin beyinden bağımsız olamayacağını düşünen Bilim İnsanı, Yazar, Yönetici ve Eğitimci Mehmet Ali DENİZ tarafından bulunmuştur. Bu yöntemin bulunmasıyla dünya MAD Wellness Concept® ve Beyin Temelli Egzersiz® kavramıyla tanışmıştır. Bu yönteme göre fiziksel ve zihinsel gelişimin birlikte olması, iyi olma halini oluşturacak en temel kuraldır. Mutlu insanlar yaratmayı kendine görev edinen bir zihnin ürünü olan MAD Wellness iyi olma halini oluşturacak bütün insani özellikleri geliştirecek şekilde tasarlanmıştır. Bu özellikler önem, öncelik ve etki sırasına göre bilimsel analiz yöntemleri ile tespit edilmiştir.

    Wellness merkezimizde bulunan medikal seviyeli çalışmalarda tıbbi olarak yeterli ve ağrısız bir insan fizyolojisi yaratmaya çalışarak mutluluğun önündeki en büyük engeli kaldırırız. Böylece bu seviyede hem fiziksel hem de zihinsel esenlik düzeyini yükseltiriz. Yapılan kardiyovasküler testler ve postür analizleri sayesinde tam anlamıyla kişiye özel bir yol haritası çizerek sonuca gideriz. Sonuca giderken her 10 derste tekrarladığımız testlerle doğru yolda olduğumuzdan emin olur ve bilimsel analizler ışığında programınızı güncelleriz.

    Attractive adı verilen ikinci seviyede estetik görünüşü sağlamak adına zayıflama, bölgesel sıkılaşma ve kardiyovasküler çalışmalar ile insanı daha çekici bir görünüşe kavuştururuz. Aynı zamanda duruş, kondisyon ve esneklik çalışmaları ile tamamlayıcı özellikleri geliştirmeye devam ederiz. Diğer yandan medikal nitelikteki çalışmaları da devam ettiririz çünkü estetiğin sağlıktan geldiğini biliriz.

    Difference adı verilen üçüncü seviyeli çalışmalarda ise sağlık ve estetik anlamda iyi bir seviyeye getirdiğimiz vücudun beyin ile uyumlu bir ikili olarak çalışmasını hedefleriz. Bu yüzden bu seviyede koordinasyon, denge, reaksiyon, boks, sert ve yumuşak zemin çalışmaları yaparak vücudun ulaşabileceği maksimum performansa ulaşmasına sebep oluruz.

    Özetle biz her seviyede vücudun bütünlüğünü inceleriz ve onu geliştirecek şekilde bir yol haritası çıkarırız. Böylece bütün seviyelerde yapılan çalışmalarla mükemmel tasarlanan ancak modern hayat koşullarınca mükemmelliğini kaybeden insanı geri kazandırırız.

    Sizlerde detaylı bilgi ve üye olmak için www.madwellness.com.tr girebilir veya Bodrum Wellness ve İstanbul Wellness şubeleri ile iletişime geçebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.