Şimdi Ara

maçtan sonra hakan ve hasanın yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hakan Şükür, vurdukları her topun kalecinin ayağından döndüğünü söyledi. Golcü futbolcu, "Yediğimiz gol ofsayttı. Herşey aleyhimize gelişti" yorumunu yaptı.

Hasan Şaş, "Hakan ağabey vurdu, ben vurdum olmadı. Orta yaptık olmadı. Bu kadar şanssızlık futbolda ender yaşanır. Bu takımla 100 maç oynasak, 99'unu kazanırız. Özür diliyoruz" dedi.

100 maç tan 99 u mu???... 2 maç yaptınız 2 sinide kazanamadınız. matematikte bilmiyorlar...

maçtan sonra hakan ve hasanın yorumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 30 Eylül 2005, 12:24:16 >

• Bu nasıl istatistik Hasan Şaş, 2 maç yaptınız hiçbirini kazanamadınız. Herhalde ilki ilk yüzlük serinin son maçı, ikincisi ikinci yüzlüğün ilk maçı
  • ilk maçta saha bahanesi ikinci maçta da şansızlık....ne diyelim hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: şeffafbukalemun

yukardaki mesajları yazanların fenerbahçeli olmasına mı üzüleyim yoksa vatan haini olduklarına mı üzüleyim şaşırdım...inşallah fenere de koyarlar o zaman da aynı şeyleri yazar mısınız ?

önce lafını bil... sonra yorum yapmayı dene.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alatakantan

ne dedik, bahtsız cinconu samiyende kutup takımı sever...

• simdi ben pendikspor desem ne yazar? walla bu tromsØ pendigin unvanini aldi, liderlik koltuguna oturdu. avrupa'da da boylesine kotu bir unvan kazanmak herkese nasip olmaz.. iste biz de bunu soyluyorduk zamaninda ama anlatamiyorduk. sanirim simdi herkes anlamis oldu. iyi gunler hepimizi bekliyor, butun takimlar dengi dengine oldu.
  • abi o kadar dalga geçtinizki hislerim bana acaip şeyler söylüyor..
    Allah ve sopasının olmaması gibi mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beceriksiz futbolculardan gs coktan kurtulmalıydı daha cok yanarız dinazorlar gitmeli geçen sezon yapılan temizlik devam etmeliydi....
  • Feer play gidecek dertler bitecek ama ne zaman
  • adamın kefaleti varmış gidemiyor gitsede gelecek adam yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.