Şimdi Ara

Macro nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar macro nun ne oldğunu bilmiyorum, bilen bi arkadaşımız açıklayabilir mi? Sanırım dupr, koxp gibi kuraldışı bir olay ama nedir?

• Macro, birşeyi otomatikleştirmek anlamına gelir. Amacına göre kuraldışı olması değişir, yoksa kuraldışılıkla âlakası yoktur. Excel'de de macrolar vardır. Knight OnLine sonuçta online bir oyun herşeyi kullanıcının yapması gerekirken macronun otomatik olarak yapması tabi ki kuraldışı olur ancak diğer yanlarda hayatı çok kolaylaştırır. (Burada oyunda lvl, item vs. kasmayı da kolaylaştırdığı görülmektedir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 14 Temmuz 2006; 4:03:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

Macro, birşeyi otomatikleştirmek anlamına gelir. Amacına göre kuraldışı olması değişir, yoksa kuraldışılıkla âlakası yoktur. Excel'de de macrolar vardır. Knight OnLine sonuçta online bir oyun herşeyi kullanıcının yapması gerekirken macronun otomatik olarak yapması tabi ki kuraldışı olur ancak diğer yanlarda hayatı çok kolaylaştırır. (Burada oyunda lvl, item vs. kasmayı da kolaylaştırdığı görülmektedir.)

+1

ßß millet ben yatıyorum

macro kullananlara

• quote:

Orjinalden alıntı: CaZiBe

quote:

Macro, birşeyi otomatikleştirmek anlamına gelir. Amacına göre kuraldışı olması değişir, yoksa kuraldışılıkla âlakası yoktur. Excel'de de macrolar vardır. Knight OnLine sonuçta online bir oyun herşeyi kullanıcının yapması gerekirken macronun otomatik olarak yapması tabi ki kuraldışı olur ancak diğer yanlarda hayatı çok kolaylaştırır. (Burada oyunda lvl, item vs. kasmayı da kolaylaştırdığı görülmektedir.)

+1

ßß millet ben yatıyorum

macro kullananlara

Non-Premium otomatik enter macrosu da bir macrodur. Bunu unutmayalım (Bknz. İmzam )

• quote:

quote:

quote:

+1

ßß millet ben yatıyorum

macro kullananlara

Non-Premium otomatik enter macrosu da bir macrodur. Bunu unutmayalım (Bknz. İmzam )

E o zaman bu otomatik enter makrosu o kadar kötü bişeyde değil. Kimsenin hakkı yenmiyor, oyunda avantaj sağlanmıyor. Hem ko da ban veremez. Kullanmanın sakıncası yok bence, sizce?

• quote:

Orjinalden alıntı: berdush

quote:

quote:

quote:

+1

ßß millet ben yatıyorum

macro kullananlara

E o zaman bu otomatik enter makrosu o kadar kötü bişeyde değil. Kimsenin hakkı yenmiyor, oyunda avantaj sağlanmıyor. Hem ko da ban veremez. Kullanmanın sakıncası yok bence, sizce?

Walla kendi yaptığım şeye kötü diyemem ama gerçek anlamda sakınca yok Ama koxpta bir macrodur bunu da unutmayalım bu yasak oluyor işte Zaten Non-Premium Macrosu kuraldışı bişey olsaydı o macroya bu forumda izin verilmezdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 14 Temmuz 2006; 4:31:42 >

• macro bu knightın en illet programlarından biri

macroya, koxpa, dupeye.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DPI nedir ? ne işe yarar ?
    11 yıl önce açıldı
    LoL için macro ayarları
    13 yıl önce açıldı
    Oyunlarda makro yasak mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • macro kırekli koxp olmadıgı zaman kullanılırdı :D area canım :D senin şu macro nerde_?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.