Şimdi Ara

Macro Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ben macro mouse alıcam bu macro ların ne gibi bi özellikleri var bana nası bi fayda salar ve daha da onemlisi kulaınımı nasıl kulanan bi arkadas varsa bi yardımcı ola bilirmi rica etsem...

• Makro bir kaç tuşa basıp yaptığınız bir işi bir tuşa basıp yapmanızı sağlayan bir nevi kısa yoldur.

Örneğin CS 1.5 de oyuna başladınız AK 47 almak için önce B tuşuna basarsınız ardından 4 ve 1 tuşlarına.

Farenin herhangi bir tuşuna bu makroyu yazarsanız o tuşa bastığınızda o tuş direkt bu işlevi yerine getirir ve AK 47 yi direkt alırsınız.

Bütçenizi belirtin ona göre önerilerde bulunayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben suanlık x7 düşünüyorum 50 tl 60tl civarı benim içinde uygun hem su anlık butcem 70 80 tl civarı ben bide mouse pad almak istyorum gene aynı x7 nin sizce bi oneride bulunun oynadım oyun point blank da x7 iş yaparmı...
  • arkadslar bloody v7 aldım sizce nasıl
  • bence mutlaka almalısın ama söyle bişey var mouse öğrenmek biraz zaman istyor heleki bu işlerde yeniysen
    birde gun 3 var core 3 yani onu etkinleştirmeden klasik bir mouse
  • Arkadaşlar ben Everest Gx8 Macro mouse aldım. macro ayarına sadece klavyeden tuş atayabiliyorum mouse un hiçbir tuşundan atama yapamıyorum :( Çözüm varmı kullanan vardır belki.yoksa iade etmeyi düşünüyorum.
    Buradan aldım:
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/everest-gx8-scream-10tus-macro-oyun-gaming-mouse-159131909?opi=147096705
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse makro yardımı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.