Şimdi Ara

macosx86 kurulumda elma ekranında kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 gündür macosx snow leopar ı kurmaya çalışıyorum ama yapamıyorum
    3 farklı dvd yazdım. ilkinde snow leopar x86 intel&amd var. ikinci dvd de Leo4All ve 3. dvd de ise iATKOS_v7.x86 yazdırdım ve sadece elma ekranına iATKOS_v7.x86 dvd si ile ulaştım ama burda bir problem var.elma ekranı geliyor ve yarım dk alt tarafta yuvarlak döndükten sonra üstte kilit işareti çıkıyor.ustalarımdan yardım istiyorum.ben 2 gündür sadece uğraşıyorum deneyimim hiç yok. bilgisayarımın özellikleri :

AMD Athlon x3 435
    M4A785-M Anakart
    Ati radeon hd 4200 ekran kartı
    160 gb 7200 rpm sata harddisk
    1 gb ddr2 667 mhz ram

lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

• yardım edecek kimse yok mu ustadlar :(
  • Bende iatkos s3 v2 ile kuruyorum ama tekrar açılışta elmada kalıyor. Çözemedim bi türlü. 2 kere farklı seçimlerle denedim ve 3 yıldır kuramadaığım gibi şimdi de kuramadım.
  • Uphuck forumlarında bu ve benzeri problemlerin nedenleri dvd linklerinin olduğu sayfalarda var.Okumanız yeterli olur.
  • tamam bakacam inş bulurum ama bulamaz isem sizlere danışacam.hiç bilgim yok çünkü.
  • arkadaşlar ne yaptıysam düzeltemedim
    -v cpus=1 busration=20 gibi şeyler yaptım ama beceremedim
    en son boot ekranında yazılar devamlı aşağı inip durduktan sonra şu hata var ne yapabilirim lütfen yardımcı olun. hata şöyle : no mapping exists for frame pointer ve altta da not yet set şeklinde bi yazı var

yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can_er1 -- 20 Ağustos 2010; 3:27:40 >
  • hdd partiton larından kaynaklanıyor mümkünse tüm hdd leri cıkar pc den osx kurmak istediğin hdd yi bırak fat32 olrak formatla kuruluma devam et bios ayarlarını iyi yap osx kuraeken mac os x journall guid olarak formatla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorunla benle karsılasmıstım sorun ekran kartından. ya yanlıs seciyorsun. yada hiç secmiyorsun. ben şuanda ipc kurdum tek sorunum ses hala çözemedim. usb ses kartı denicem bide
  • ekran kartını nasıl tanıtabilirim bilgilendirirseniz çok sevinirim.ben yeniyim pek bişi bilmiyorum gerçekten.yardımcı olursanız sevinirim üstadlar
  • valla bende acemiyim :D 1 ay flan uğrastım kurmaya. ekran kartının seceneği yokmu
  • pek pc den de anlamıyorum ah bi anlasam:)ama bizlere yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka olacak bundan eminim donanımhaber üyesi olaraktan.hatanın ekran kartından oldğndan eminmisin kardeş
  • kesin konusmuyorum ama bende öyleydi. burda daha ustadlar var ilgilenirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.