Şimdi Ara

MacOS Tahoe Hackintosh Siyah Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hackintosh için ayrı bir yer bulamadığım için en doğru kategori olarak MacOS bölümünü buldum yanlış seçim yaptıysam kusura bakmayın,

Merhaba, ben Amd Ryzen 5 3500 işlemciye ve XFX Radeon RX550 Lexa ekran kartına sahip masaüstü bilgisayarımda w11 dualboot ile hackintosh yapmak istedim usb belleğime Olarilla'dan indirdiğim MacOs Tahoe Raw dosyasını doğru şekilde yazdırıp EFI bölümüne Opcore simplyf'dan aldığım EFI dosyasını koydum ilk önce böylece saf kurulum yaptım, kurulum bir noktaya kadar gayet harika gitti önce recovery de çubuk doldu tam dolmasına yakın iken ilk reboot oldu sonra apple logosunda devam ettik yine çubuk doldu tekrar bir restart etti sonra tekrar apple logosuna geldik çubuk dolmaya yakınken tekrar restart etti ve bu sefer önce siyah ekrana geldik ve bu sefer mouse geldi hareket edebilen bir mouse ile siyah ekranda takılı kaldım, opcore simplyf da gördüğüm Tahoe işe whatevergreen uyumsuzluğunu görmezden gelerek tekrar whatevergreen ile denedim tekrar aynı aonucu aldım boot args kısmını değiştirmeyi denedim (kısaca boot-args ile ekran kartını devre dışı bıraktım debug moda aldım sonradan ekran kartini spoof etmeye çalıştığım için gfx-spoof vesaire genelde siyah ekran sorunlarını çözmesi gereken komutlar unfairvga gibi) hala aynı kaldı ssdt dosyası koymayı denedim tekrar olmadı en son çare NootRX denedim bu sefer de direkt kernel panic reset döngüsüne girdim hem xfx in kendi vbios unun apple tarafından desteklenmemesi hemde Lexa model ekran kartı olması işi çok zorlaştırıyor, redditte vesaire rx550 lexa ile en iyi monterey çalıştığını gördüm fakat yinede Tahoe kurmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.