forumdaki çoluk çocuklar maça gittim şöyle böyle diye heryerde konu açacaklar şimdi
ne iş, 95 doğumlu musun ?
eğer sen bedava bilet uygulamasından yararlanabilecek yaştaysan veli olarak yanında gelebilecek yaştayım.
quote:
Orijinalden alıntı: JessieJ
quote:
Orijinalden alıntı: Aras De Souza
quote:
forumdaki çoluk çocuklar maça gittim şöyle böyle diye heryerde konu açacaklar şimdi
eğer sen bedava bilet uygulamasından yararlanabilecek yaştaysan veli olarak yanında gelebilecek yaştayım.
buyur gel, kimlik fotokopini getirmeyi unutma. Niye herkesi bir bütün olarak algılarsınız anlamıyorum.
Eminimki senden kat be kat fazla maça gitmiştirim fakat 1 konu bile açmadım.
quote:
quote:
quote:
quote:
buyur gel, kimlik fotokopini getirmeyi unutma. Niye herkesi bir bütün olarak algılarsınız anlamıyorum.
Eminimki senden kat be kat fazla maça gitmiştirim fakat 1 konu bile açmadım.
Ben herkesi bütün olarak almıyorum sen kendini bahsetmek istediğim yapının içersine sokuyorsun. Ben o çocukların (Yasa Kadınlar ve 16 yaşından Küçük Çocuklar dediği için) açabileceği konu ve postlardan bahsediyorum sen yazımın üstüne atlıyorsun. Forum ortamı sonuçta yazımda o bu şu diye ayırt etmeme gerek yok. Bir yazı yazarsın ve o yazının hitap ettiği kişiler gereken şeyi üzerlerine alır üzerine almayanlar zaten o konu hakkında kendilerine laf söylenmediğimi anlar. Bak ne kadar çok maça gitmişsin sana zaten kimse gitmede demiyor , konu açmada demiyor. Aklı selim şeylerden bahsedeceksen aç tabikide konunu.
bizim stadımız zaten doluyordu,531 tane ayırmışız..stadı dolduramayanlar,bunların başında trabzon geliyor 3000 kontenjanla en çok parayı alacaklar.bu biraz düşündürücü,haksız kazanca giriyor sanki.sivasta aynı şekilde,hadi anadolu takımları neyse diyelimde..kendini büyük gören ve bilet satış kaygısı yaşayanların bukadar çok kontenjan ayırması biraz yüzsüzlük olmuş..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme