Şimdi Ara

Maçım Bug'da kaldı galiba

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Size daha önce oldu mu bilmiyorum ama ranked maçı attım ve yendik. Oyun sonunda istatistikleri gösteren ekran gelmedi bende skip deyip geçtim. Recently Played'e baktım son oynadığım oyuna dair kimse yoktu. Match history'de maç da gözükmüyor. Üstelik herhangibir lp veya ip almadım.

Not: Oyun bugda kaldı oyuna dair bir şey gözükmüyor. Başına gelen var mı-varsa nasıl çözdü?

• Oyuna girebiliyor musun ? Yani buna benzer birşey yaşamıştım, bende "oyun sonu istatistikleri göstermeden geç" demiştim. Sonrasında tekrar oyna dediğimde bir oyunu terkettiniz, tekrar bağlan uyarısı gelmişti. Bir iki saat bekledim düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Oyuna girebiliyor musun ? Yani buna benzer birşey yaşamıştım, bende "oyun sonu istatistikleri göstermeden geç" demiştim. Sonrasında tekrar oyna dediğimde bir oyunu terkettiniz, tekrar bağlan uyarısı gelmişti. Bir iki saat bekledim düzeldi.

Şu an oyuna bağlanabiliyorum sıkıntı yok. Hatta relog bile yaptım. Oyun oynarken herhangi bir kopukluk da yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReplyFwd

Size daha önce oldu mu bilmiyorum ama ranked maçı attım ve yendik. Oyun sonunda istatistikleri gösteren ekran gelmedi bende skip deyip geçtim. Recently Played'e baktım son oynadığım oyuna dair kimse yoktu. Match history'de maç da gözükmüyor. Üstelik herhangibir lp veya ip almadım.

Not: Oyun bugda kaldı oyuna dair bir şey gözükmüyor. Başına gelen var mı-varsa nasıl çözdü?

Aynisi on gun once basima geldi tipa tip ayni istatistijler gelmedi gec dedim son oynadigim mac yok sonra ciktim tekrar girdim hala oyunda gozukuyor oysa ki mac bitti bir saat kadar bu sekilde dwm etti oyuna dwm et diyorsun oyun coktu diyor surekli sonra kendiliginden duzeldi ama son oynadigim mac yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: slayerpapaz

quote:

Orijinalden alıntı: ReplyFwd

Size daha önce oldu mu bilmiyorum ama ranked maçı attım ve yendik. Oyun sonunda istatistikleri gösteren ekran gelmedi bende skip deyip geçtim. Recently Played'e baktım son oynadığım oyuna dair kimse yoktu. Match history'de maç da gözükmüyor. Üstelik herhangibir lp veya ip almadım.

Aynisi on gun once basima geldi tipa tip ayni istatistijler gelmedi gec dedim son oynadigim mac yok sonra ciktim tekrar girdim hala oyunda gozukuyor oysa ki mac bitti bir saat kadar bu sekilde dwm etti oyuna dwm et diyorsun oyun coktu diyor surekli sonra kendiliginden duzeldi ama son oynadigim mac yoktu

Sanırım Ticket atmak gerek.

West'e olan bu ilgisizliklerini anlamıyorum gerçekten.

Report Rito please

• Clienti kapatıp açınca sorun geçer.

Oyun sonu ekranını geçersen gözükmez.
  • Drophack olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler çok zordu ya
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son bir haftadır hem West te hem de Tr de başıma geliyor. Merak etme sonradan düzeliyor. Ama yeniden oluyor. İlk başta ben de ticket attım. Ama kopyala yapıştır cevap gönderdiler. Yok ilk 10 unranked maçı oynarsam lig gözükürmüş de o zaman lp kazanabilirmişim.

Lan zaten unranked değillim. Bi' ciddiye al da bi kontrol et dimi. Bug bildiriyoruz burda.

Merak etme lp ler gelir, ligin gözükmeye başlar. 10 - 15 defa oldu bu hafta.

Edit: Ayrıca şu anda yeniden oldu. Son oyun Zac oynamıştım. Match history de gözükmüyor bile.

Anlamadığım şey lolskill.net deki Zac puanım güncellenmiş. Ama oyun gözükmüyor. İlginç gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shateiel -- 3 Haziran 2014; 12:45:46 >

• @Chalky
    Client'i açıp kapattım zaten ama sorun düzelmedi :)

@Shateiel

Şimdi de jax ile attım bu oyunu gördü güzel güzel lp'mide aldım. Rengar ile olan oyunumdan ses soluk yok.

İşin garibi her şey normal şu an ligim falan her bir şey gözüküyor sadece o maç gözükmüyor. Anlamadım doğrusu
  • Ben de baktım da benim lp de gelmemiş. Oyun da gözükmüyor hala. Riot muayyen günlerinde heralde.
  • Ben ticket attım bir cevap vermiştiler bana. Bulabilirmiyim konusunu bir bakayım. Editlerim bulursam
  • Attığım ticket'a cevap geldi arkadaşlar.
    Benden;
    -Oyuna ait r3d log Dosyası( Oyundaki her şeyin kayıt altına alındığı not defteri dosyası)
    -Oyundaki Oyuncular
    -Oyunun oynandığı saat
    istendi.

Merak edenlere gelen cevabın kendisi:
    quote:

Hey Mert,

I'm sorry to hear that your game may have not registered with our system. This problem is sometimes the result of a player in your game "drop-hacking." or the issue may stem from deeper system troubles. The good news is that I can definitely look into this for you!

I'll need a few things from you for my investigation:

-That game's r3d log - this will show me a history of the game as seen by your computer. Make sure to pull the r3d log from that game only, please!

https://riotgames.zendesk.com/entries/27495980#wq7

-A list of players and which Champions they were playing - this helps me check the trends of player matches to spot potential "drop-hackers." If you can only remember your Champion, that'll still help us to try and find the game.

-The time of the game in question - try to be as specific as possible.

Please write back when you've gathered these things for me, and I'll begin an investigation as soon as possible. Thanks!

Pip
    Riot Player Support
    Gragas, the Rabble Rouser

Hepsini eksiksiz olarak gönderdim.

Tekrar cevap bekliyorum sanırım olumlu olarak sonuçlanacak :)

• sende gene oyun gitmiş benim kazandığım oyundan 16 lp gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 4 Haziran 2014; 20:17:12 >
  • 2 Saat Once Kardesimede Oldu ama ona drop hack yaptilar onun takimi surekli oyundan dustu oyuna girincede ping 70 fps 60 olmasina ragmen cok zor hareket ediyordu Hatta Etrafinda Nidalee Onu Duz vurusla Keserken Hareket bile edemedi mac sonu istatistikleri beklemeyi gec yazisi geldi gectik o mac falan hic oynanmamis Gibi oldu ip de gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.