Şimdi Ara

Macbook sanki Casper (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mettini M kullanıcısına yanıt
    Lion 'u M.Lion'a dahi yükseltsen sorun yaşayabilirsin. Şu anda kullandığım Lion benim de. Yükseltecek olsam Yosemite'i seçerdim ve sıfır bir SSD'ye sıfırdan kurulum yaparak yükseltirdim. Interner recovery vs. seçenekler soruna davetiye çıkarmak gibi birşey.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten sıfır bir ssd aldım. Buna Internet Recovey ile Lion kurdum ve cihazın normal çalıştığını gördüm. Ama şimdi high sierraya yükseltemiyorum. hata veriyor. Şimdi bu ssd yi windowsta biçimlendirip, usb ile direkt high sierra yüklemek mantıklı görünüyor. high sierrayı indirdim. bu lion yüklü ssd yi windowsta mac için nasıl biçimlendirebilirim peki?
  • SSD'yi başka bir Mac'te Disk Utility ile partisyonlayıp ve varsa Apple File System (APFS) ile formatlayıp USB 'den kurulum yapardım. Yani Windows ile yapmazdım. Ancak illa ki Wiindows ile yapacak olsaydım Google'dan Windows macOS partition format download gibi arama yapıp Windows'ta aynı işi yapan uygun program indirip bir denerdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direkt Lion'dan High Sierra'ya yükseltme olayı yokmuş hocam. El Caption'ın bi güncelleme paketi vardı App Store'da onu kurdum. Sonrasında High Sierra'yı USB den yükledim. Şuan sıkıntı yok. Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.