Şimdi Ara

MACBOOK PROLAR BLU-RAY VE ATI HD 3600 İLE BOMBA GİBİ GELİYOR!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dilerim 4000 serisi de kullanılır aplle da bu arada firefoxx neden uzaklaştırıldı anlamadım
  • basit bir apple tekelcilik oyunu kullanıcıları safariye yönlendirmek için durmadan günclleştirilsede bence hala çöp bir program güvenlik açıkları nedeniyle asla bankacılık işlemleri gibikişisel biilgilerin önemli olduğu işlemler için birçok guvenlik firması tarafından kullanılmaması gerektiği söyleniyor.zaten opera ve firefox un yanında emekleyen bi bebek gibi.
  • bu arada yeni mobility hd 3850 x2 ve 3870 x2 de yoldaymış bi ihtimal apple bunlara da yer verebilir bu arada hakikaten böyle güzel bir haberi bizimle paylaşan firefoxx06 neden uzaklaştırılmış anlamak çok zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: efficient

bu arada yeni mobility hd 3850 x2 ve 3870 x2 de yoldaymış bi ihtimal apple bunlara da yer verebilir bu arada hakikaten böyle güzel bir haberi bizimle paylaşan firefoxx06 neden uzaklaştırılmış anlamak çok zor

Türkiye fiyatları 5000 ytl den başlıyor, her yenilikte fiyatlar habire katlanıyor!
  • gerçekten bu forum yönetimini anlamak çok zor neden uzaklaştırıldı firefoxx06????? ne güzel onA soracaklarım vardı pm ile ama soramıyoruz sağolsunlar yöneticiler hiçbir açıklama yapmadan banlıyorlar diledikleri gibi şimdi beni de banlarlarsa şaşmayın arkadaşlar haşa onlara laf edilirmi hiç
  • quote:

Orjinalden alıntı: rider30

quote:

Orjinalden alıntı: efficient

bu arada yeni mobility hd 3850 x2 ve 3870 x2 de yoldaymış bi ihtimal apple bunlara da yer verebilir bu arada hakikaten böyle güzel bir haberi bizimle paylaşan firefoxx06 neden uzaklaştırılmış anlamak çok zor

Türkiye fiyatları 5000 ytl den başlıyor, her yenilikte fiyatlar habire katlanıyor!

o zaman bu kartlar kullanılmazki kartın fiyatı laptoptan pahalı nasıl olacak merak ediyorum böyle üst düzey bir teknolojinin sırf bu yüzden kullanılamaması çok ama çok kötü olur

MACBOOK PROLAR BLU-RAY VE ATI HD 3600 İLE BOMBA GİBİ GELİYOR!!!

• sürücünün kızaklı olmamasının slot load olmasının bi önemi olduğunu sanmıyorum,zaten ps3 slot load...ayrıca apple ın bu zaman kadar ki güncelleme politikasını biraz anlayabildiysem ilk önce blueray reader dvdrw cdrw özellikli bir modelle karşımız çıkar...6 ay sonra aynı paraya blueray writer 6 ay sonrada blue ray rw ler çıkar apple da...
  • HABER DOĞRUYSA Kİ ÖYLE GÖRÜNÜYOR İŞTE O ZAMAN 2 KALİTE 2 MARKA TEKRAR BİR ARAYA GELECEK DEMEKTİR VE ATİNİN KALİTEYİ UYGUN FİYATA SUNMA POLİTİKASI LAPTOPUN FİYATNA DA YANSIYACAKTIR
  • takip ettiğim kadarıyla da macbook pro lar imac gibi bir görünüme de sahip olacakmış ayrıca eklenecek olan yeni nesil intel işlemciler...süper yaa inşallah abd'de de fiyatları çıldırmaz şöyle 2700$-2800$ gibi olur.ekran kartına diyecek laf bulamıyorum.herhalde evdeki masa üstünü oyun için bile kullanmayacağım böyle giderse.ne diyelim bekleyip göreceğiz.
    bu arada 9 haziran a da az kaldı.iphone güncellemesinin yanında belki bu haberlere de değinirler.
  • macbook ve macmook prolar plastık alasımlı kasaları bırakıp imac gibi aliminyum bir kasaya sahip olucağı söyleniyor.Ancak imac in kasası veya klavyesindeki gibi ara sıra elektrik akımına uğratmıcaksa ki macpro yu söylemiyorum bile resmen akım veriyor kasa iyi olur.ekran kartında ise şu an toshiba nın yeni çıkan a300 serisinin en üst modelinde ati hd3650 kullanılmaya başlandı bile.Keşke imacte de normal desctoğ pc mimarisinde 8800 gt veye hd3650 gibi bir ekran kartına sahip olabilse askerlik olmasa bu elimdeki imaci satıp yerine 3.06 ghz lik 512 mb 8800gs ekran kartlı modeli almak için çırpınırdım.O kadar çok oyın seviyorsan niye mac drseniz ekranına hastayım ya hiç bir lcd mönitörde oyun oynayamıom çok sönük duruyor şevkim kaçıyor

• ayrıca şu kasa değişimi ne zaman olacak onu da çok merak ediyorum yeni görünüm eskisini aratmaz umarım

• umarım kasa değişimi en yakın zamanda gerçekleşir.zaten amerika'dayım şu anda.gerekli parayı topladığım anda macbook pro'yu alacağım.inşallah o zamana kadar da daha güzel bir kasa ve donanıma sahip olur.
  • yeni modellerde HDMI ve Blue-Ray olacakmı? Ben bu kasadan memnunum bozmazlar inşallah..
  • evet hdmi de olacaksa ben alıcam direkt çok aradığım bir özellik çünkü hdmi onsuz olmaz bence de bir daha dvi hdmi dönüştürücüyle uğraşmak istemiyor millet.
  • bence haber çok sevindirici ama atinin mobil seride çok daha iyi kartları mevcut şuan ve apple bunları seçecektir
  • hayalimdeki mac book pro :)

-dünyanın ilk dört çekirdekli dizüstü işlemcisi;
    qx9300

-en baba çözümlerden biri olacağı kuşku götürmeyen;
    ati mobility radeon 4850

-mümkün olabilcek hemen her bağlantı çeşiti;
    hdmi, dvi, e-sata, usb 3.0, firewire...

-blu-ray okuma ve yazma

-18 hatta 19 inç 1080p ekran

-güçlü ses sistemi

-4x2 "8GB ram" (tercihen ddr3)

-numpad

...
  • quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

hayalimdeki mac book pro :)

-dünyanın ilk dört çekirdekli dizüstü işlemcisi;
    qx9300

-en baba çözümlerden biri olacağı kuşku götürmeyen;
    ati mobility radeon 4850

-mümkün olabilcek hemen her bağlantı çeşiti;
    hdmi, dvi, e-sata, usb 3.0, firewire...

-blu-ray okuma ve yazma

-18 hatta 19 inç 1080p ekran

-güçlü ses sistemi

-4x2 "8GB ram" (tercihen ddr3)

-numpad

...

ewt çok güzel bir hayal ama apple bu satış politikasıyla böyle bir modeli önümüzdeki güncellemede çıkartmaz.gerçekten süper bir spec yazmışsın dostum.toplama laptop gibi birşey olsaydı kesin ben de böyle bir spec kullanırdım herhalde.ama ekran konusunda sana katılmıyorum 19" şu andaki birçok flat monitörden bile daha büyük bir boyut demek ve bu da bence laptopun doğasına aykırı ama ram ve hdmi konusunda böyle bir güncelleme olsa apple'dan başka laptop almam artık!

• ya ne zaman çıkacak şu yeni seri...
  • arkadaşlar şuanki macbook proların kasası plastikmi yoksa aliminyüm gibi bişeymi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurboSK

arkadaşlar şuanki macbook proların kasası plastikmi yoksa aliminyüm gibi bişeymi ?

Yok karbon-fiber...

BURADAKİ İngilizce kaynak...

BURADAKİ Türkçe kaynak...

İstediğin bilgiyi doya doya okuyabilirsin, daha sonra buradaki bilgilere ramen merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.