Şimdi Ara

Macbook Pro (Retina,13', Early 2015, US Layout)+ Hediyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 Macbook Pro (Retina,13", Early 2015, US Layout)+ Hediyeler
    Merhaba ürünü Sahibinden üzerinden bir arkadaştan almıştım. Ürünün kutusu mevcut değildir. Macbook ve EU tip şarj adaptörü bulunmaktadır. Hem uzatma kablosu hem de düz giriş adaptörü mevcuttur.

    128 GB SSD - 8GB RAM modelidir.

    Ürünün tuşları US Layout'dur fakat tarafımca Türkçe karakter sticker'ı ile kullandım. Genel olarak macbook klavyesini kullanmadım bluetooth klavye ile kullandım.

    Macbook'un yanında sadece Macbook Pro 2015 Retina 13 inch'e uygun olan hafıza genişletme aparatını da vereceğim. Görsellerde görülen 374 GB, bu aparat sayesinde olmaktadır. SD kartı vermeyeceğim, sadece adaptörü vereceğim. Tüm SD kartlar ile uyumlu çalıştığı için herhangi bir SD kart ile kullanıp hafızanızı 500 GB üstüne kadar çıkarabilirsiniz.

    Ürünü aldığım ilk günden beri masamda çok az kullandım. Zaten satma sebebim de fazla ihtiyacımın olmamasıdır. Ürünü evden çıkarmadım zaten. Çok temiz kullandım. Ayrıca ilk günden itibaren speck kılıf ile kullandım. Bunu da hediye edeceğim. Speck markasını bilmeyenler için dünya çapında apple ve diğer bir çok markanın ürünlerine yüksek kalitede koruyucu kılıf üreten ünlü bir firmadır.

    Ürünü aldığım günlerde bir kaç kozmetik kusuru vardır fakat bunlar kullanıma hiçbir sorun teşkil etmemektedir. Ekranın çerçevesinin yukarı kısmında ufak noktalar şeklinde bir kaç yer vardır fakat ekran kapalıyken dikkatli bakarsanız belli olmaktadır. Ayrıca 2 tuşun üzerinde sticker'ları yapıştırırken oluşan ufak çizik mevcuttur. Bunların dışında herhangi bir problemi yoktur. dileyen istediği gibi test edebilir.

    Şarj Döngüsünü ve Batarya sağlığını ilan fotoğraflarına bakarak görebilirsiniz. Ayrıntılı bir şekilde orada belirtilmiştir.

    Satışı Batıkent içinden yapabilirim.

    Macbook'un yanında kısaca:


    Baseqi Metal MiniDrive Card Adapter microSD/TF Reader For Macbook Pro Retina 13

    Speck Siyah Macbook Kılıf

    Kullanım şeklimi ve ne kadar titiz davrandığımı fotoğraftan görebilirsiniz klavyesini ve touchpad ini kullanmadım.

    Fiyatı uygun tuttuğumu düşünüyorum. Yine de ufak bir pazarlık olabilir.

    Kargo havale sonrası, alıcı ödemeli olarak yapılır.

    Konu yorumlara açık değildir. Lütfen özel mesaj ile iletişimi sağlayın.

    FİYAT: 5700 TL

    Sağlıklı günler
    Macbook Pro (Retina,13', Early 2015, US Layout)+ Hediyeler
    Macbook Pro (Retina,13', Early 2015, US Layout)+ HediyelerMacbook Pro (Retina,13', Early 2015, US Layout)+ HediyelerMacbook Pro (Retina,13', Early 2015, US Layout)+ HediyelerMacbook Pro (Retina,13', Early 2015, US Layout)+ HediyelerMacbook Pro (Retina,13', Early 2015, US Layout)+ Hediyeler Macbook Pro (Retina,13', Early 2015, US Layout)+ HediyelerMacbook Pro (Retina,13', Early 2015, US Layout)+ HediyelerMacbook Pro (Retina,13', Early 2015, US Layout)+ HediyelerMacbook Pro (Retina,13', Early 2015, US Layout)+ HediyelerMacbook Pro (Retina,13', Early 2015, US Layout)+ HediyelerMacbook Pro (Retina,13', Early 2015, US Layout)+ Hediyeler
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 5700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.