Şimdi Ara

Macbook Pro MD101TU/A Hk. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bende bu modeli alarak ios uygulaması geliştirmek için almıştım. oradan gelen paraylada 2015 rmbp aldım. Eski bilgisayarım demiyorum. Hız olarak gerçekten başarılı(RAM ve SSD Takviyeli). 2015 model rmbp ile başedebilir AMA ekran görüntüsü ve ekran kartı(onboard olan) olarak düşük olduğu için o yönden performan kaybı var.

    bu bilgisayarın modelin fiyatı neden hala bu kadar yüksek onuda anlamadım. Mercedes gibi makina düşmüyor fiyatı. 2500-2600 yüksek bir para. Şuan sizin yerinizde olsam, yeni rmbp lara yönelirdim.(arada fark var farkındayım. 3 5 ay daha bekler 1700tl ekler yeni rmbp alırdım). sebebi ise sözü geçen makinenin kötü olması değil.

    ben 2000 tl üzeri para vereceksem birşeye minimum 4 yıl kullanmam gerekir. ram ve ssd ile güçlendirilmiş 101 modeli, her ne kadar 3-4 yıl götürebilsede. her çıkan modelde ah vah dersiniz... ve ayrıca bu saatten sonra sisteminiz göz göre göre yavaşlamaya başlayacaktır. (ram ve ssd takviyesi son umut oluyor çünkü. )




  • Hocam 3000tl bütçem var ve bayram bitene kadar almak zorundayım.Bana ne tavsiye edersiniz? Üniversitede iktisat okuyorum.Genel olarak grafikler,sunumlar ve projeler hazırlıyacağım.Ayrıca okulda film izleme vs. işler için kullanacağım.Belki boş zamanlarda sc2 veya lol gibi fazla zorlamayan oyunlar.



    < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.