Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.675
Cevap
127
Favori
293.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddiyim; kaporta ustasına götürüp düzelttirip kullanın bence

Teşekkürler
  • Teknosa'dan aldığım 2015 retina MacBook Pro sağ alt taraftaki plastik tarafında düz yüzeye oturmuyor, masa üzerinde vs sağ köşeye dokununca bilgisayar havaya kalkıyor, böyle bir durum başına gelen var mı ? Cihazı yeni aldım açıkçası ve randevu vs uğraşmak da istemiyorum

Orijinalden alıntı: the viper

2015 mbp retina 15 inch 16 gm ram li düşünüyorum. 7000 küsürlerde hala. Delircem düşmedi.

Bende aynı şekilde 15" bekliyorum yıl sonundan sonra bir indirim yapsalar güzel olacak.

• Açıkcası benimde aklıma gelmedi değil Ama şöyle bir durum var, alttaki vida çevresi çatlamış gibi herhangi bir oynama riskli olabilir birde resimde gerçektekinden baya kötü görünmüş şimdi fakrettim. Apple store da gösterdim, bir eleman böyle kullanın sıkıntı yaratmaz, kasa değişimi daha problemli olabilir dedi. Birşeyi sormayı unuttum ama bu vidalar anakartın üstünden falan geçmiyor dimi? Yani herhangi bir donanımsal sıkıntı yaratma şansı var mıdır?

Orijinalden alıntı: gabxer

quote:

Orijinalden alıntı: the viper

2015 mbp retina 15 inch 16 gm ram li düşünüyorum. 7000 küsürlerde hala. Delircem düşmedi.

Bende aynı şekilde 15" bekliyorum yıl sonundan sonra bir indirim yapsalar güzel olacak.

Olur mu acaba indirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şu siteden almayı düşünüyorum ben ama güvenilir mi arkadaşlar

• crypterografi kullanıcısına yanıt
    TVT'den bir MacBook Pro, bir tane de iPad satın aldım. Güvenilir, ilgili ve iletişimi kuvvetli bir firma. Aynı zamanda Apple yetkili servisi. Ekranında sorunlar ortaya çıkan MacBook Pro'yu bir haftada tamir edip, panel değişimi yaptıktan sonra sıfırdan farksız bir şekilde geri gönderdiler.

Orijinalden alıntı: crypterografi

Cevabınız için Teşekkür ederim. içim rahat bir şekilde alabilirim o zaman :)

Sipariş vermeden önce arayıp stok bilgisi alın derim. Ben Apple'dan sipariş etmeden önce buradan alayım dedim, aradım bilgi almak için ama "aynı gün kargo" seçeneği olmasına rağmen stokta yok güncellemeyi unutmuşuz dediler. Sizin ürün bir de ön sipariş bence bilgi almadan sipariş vermeyin.

Orijinalden alıntı: MajestiC

quote:

Orijinalden alıntı: crypterografi

Cevabınız için Teşekkür ederim. içim rahat bir şekilde alabilirim o zaman :)

Sipariş vermeden önce arayıp stok bilgisi alın derim. Ben Apple'dan sipariş etmeden önce buradan alayım dedim, aradım bilgi almak için ama "aynı gün kargo" seçeneği olmasına rağmen stokta yok güncellemeyi unutmuşuz dediler. Sizin ürün bir de ön sipariş bence bilgi almadan sipariş vermeyin.

hocam bu gün sipariş ettim sizin dediğinizi sormadım hiç ama bu gün kargoya verilmiş. yani yarın yada ertesi gün elime ulaşır sanırım. stokta yok gibi birşey söylemediler. almadan önce iletişime geçtim zaten

• crypterografi kullanıcısına yanıt
    Problem yok ozaman güle güle kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypterografi -- 3 Ocak 2017; 22:9:18 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kuzey Merkez Pozitronik /http://www.kemalersin.com
  • monoblaine kullanıcısına yanıt
    Hocam verdikleri cevap şu &quot;bu kullanıcı hatası sayılıyormuş ve bu bilgisayarı tekrar kutuya koyarken şarj kablosunun baskı yapmasından oluyor muş&quot;. Halbu ki ben kutusuna tekrar koymadım makineyi masanın üzerinde açtım ve altına bişey sıkışma ihtimali 0 dı yani. Ayrıca şarj kablosundan olmadığını düşünüyorum çünkü dun tekrar herşeyi ile birlikte kutuya koydum ama bi sorun yaşanmadı tekrar.

Edit: Bu sorundan çok kez kendilerine iletilmiş ama Apple kullanıcı hatası olduğunu söylüyormuş. Yani değişim yapmıyorlar. Tamir edelim dediler ücretsiz olarak. Ne yapıyım hocam bunun için tamir ettiriyim mi? Çok bi bilgim yok bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypterografi -- 4 Ocak 2017; 12:32:16 >

Mid2014 Macbook Pro Retina Display kullanıyorum.Bilgisayarımı genellikle direkt olarak kapatmak yerine uyku modunda bırakıyorum.Bugün açmaya çalıştığımda klavye ışıkları ve arkadaki elma logosu çalışmasına rağmen ekran çalışmadı.Siyah bir ışık var.SMC reset falan yaptım.Güvenli modda başlatamıyorum.HDMI ile televizyona bağladığımda görüntü geliyor ama oturum açmak için ekran gelmiyor.Bu konuda öneriniz ne olur sizce ekran mı bozulmuştur yoksa donanımsal bir sorun mudur?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.