Şimdi Ara

Macbook Pro M4 Max 14 inch - 36GB Ram 1TB SSD - (Apple TR)-Garantili-Eksiksiz-Space Gray

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Macbook Pro M4 Max 14 inch - 36GB Ram 1TB SSD - (Apple TR)-Garantili-Eksiksiz-Space Gray

05.01.2025 Apple Türkiye'den alındı.

Ev ortamında, kişisel bilgisayar olarak kullandım.

Servis görmemiş, donanım ve kozmetik olarak kusursuz durumda.

Garantisi 04.01.2027'ye kadar devam ediyor.

Kutusunda, şarj adaptörü, şarj kablosu ve faturası ile beraber teslim edilecek.

Not:Şarj destekleyen monitör ile kullandığım için kendi adaptörü ve kablosu sıfır durumda.

Resimlerde görülen Spiegen ve Comfyable marka kılıflar da hediyemdir.

İstanbul Sarıyer'de elden teslim.

Pil devir sayısı : 103

Maximum kapasitesi : %91 (Normal)

Macbook Pro M4 Max 14 inch - 36GB Ram 1TB SSD - (Apple TR)-Garantili-Eksiksiz-Space Gray

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 125000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Ocak 2027 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Pozitif Teknoloji'de de sıfırları bu fiyat abi yenisini almak daha mantıklı sanki

Ciddi ilgilenen çıksın da ben elimden gelen kolaylığı yaparım.

Bu arada ben forum üyesi bir bayanım.Sadece abiler mi kullanıyor forumu?

Bir detay daha paylaştıklarınızda M4 MAX göremedim.İlandaki ile aynı değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psleda -- 1 Mayıs 2026; 12:42:26 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.