Şimdi Ara

MacBook Pro İçin Kablosuz Fare Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 16” bir MacBook Pro var ve bilgisayar mühendisiyim. Senelerdir bilgisayarı faresiz kullanıyorum ama artık yorucu olmaya başladı. Kullanımım neredeyse sadece kodlama, eğitim ve proje hazırlama üzerine. Steam’de 500’den fazla oyunum olsa da uzun süredir oyun oynamıyorum fakat farenin oyun oynanabilecek özelliği olursa kötü olmaz. Eskiden oyuncu faresi olan G502’yi kullanıyordum ama MacBook’ta kablo taşımakla uğraşmak istemiyorum. Kablosuz bir fare öneriniz var mıdır?

Fiyatı önemli değil ama çok benzer kalitede olan ürünler için gereksiz yere iki katı para ödemek istemem.

Not: Apple’ın garip faresini istemiyorum. Her ne kadar Apple ürünlerini sevsem de o fare istisna. Doğal kaynakları bu fareyi üretmekte kullandıkları için davalık olsalar yeridir.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 6 Mayıs 2026; 4:9:57 >

• MacBook'ta Logitech M650, PC'de de Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed kullanıyorum. M650 yerine mx Anywhere 3s alsaydım keşke diyorum. Her ikisinden de memnunum. Razerle çalışmayı çok tercih etmiyorum ama o da rahat kullanılabilir bir ürün. M650 ile çalışmak daha rahat geliyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.