Şimdi Ara

Macbook Pro (Early 2011, 15 inç), 8GB RAM, 256GB SSD + 750GB HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Macbook Pro (Early 2011, 15 inç), 8GB RAM, 256GB SSD + 750GB HDD
    MC723LL/A modeli. Ancak normal modelinden farklı olarak bilgisayarın içinde 4GB RAM yerine 8GB RAM takılı ve 750GB HDD'nin yanına 250GB Samsung 850Evo modelinde SSD de taktım. Bilgisayarı, üniversitede bilgisayar mühendisliği bölümünden mezun olana kadar 4 sene süresince hiçbir sorun yaşamadan kullandım. Şimdi yeni modelini aldığım için satıyorum bu bilgisayarımı. Bilgisayarın hiçbir sorunu, arızası vs. yoktur. 4 sene boyunca bir kere bile bir sorun yaşatmadı bana. Alacak arkadaşa bunun güvencesini verebilirim. Bilgisayar, fotoğraflardan göreceğiniz üzere genel olarak çok temiz. Kutusundaki şeffaf kılıfına kadar her şeyiyle neredeyse alındığı gibi teslim edilecektir. Yalnızca bilgisayarın altında zamanla kullanmaya bağlı çizikler ve köşesinde bir zedelenme var bunları fotoğraflarda gösterdim. Onun dışında bilgisayar genel olarak çok temizdir. Zaten çoğunlukla fotoğrafta gördüğünüz siyah kılıfıyla kullandım bilgisayarı. Bilgisayarın yanında biri siyah (fotoğraflarda görünen) diğeri de şeffaf olmak üzere iki tane kılıfı da hediye edeceğim alan arkadaşa. Eğer Ankara'da yaşıyorsanız bilgisayarı görüp, test edip, elden de alabilirsiniz.
    Teknik özellikler:
    İşlemci: 4 Çekirdek Intel Core i7 (I7-2720QM)
    RAM: Toplamda 8GB olmak üzere iki adet 4GB 1333MHz DDR3 RAMler.
    Ekran Kartı: 1GB Radeon HD 6750M + Intel HD Graphics 3000
    Ekran: 15.4" Widescreen 1440x900 çözünürlüğe kadar.
    Depolama: 750 GB (5400 RPM) Hard Disk + 250 GB Samsung Evo SSD (Toplamda 1TB)
    Optik Sürücü: 8X DL Superdrive. (Not: Şu anda optik sürücü takılı değildir, SSD ve HDD aynı anda kullanmak için genel olarak optik sürücü çıkarılır ve optik sürücü yerine HDD ya da SSD konur. Şu anda optik sürücü yerinde HDD bulunmaktadır. Eğer ben HDD'yi kullanmak yerine optik sürücüyü kullanmak istiyorum derseniz optik sürücüyü takıp öyle verebilirim. Her iki durumda da HDD ve Optik sürücüyü de alacaksınız. Artık optik sürücüler yavaş yavaş daha az kullanılmaya başladığı için ben depolamaya öncelik verip HDD'yi tutmuştum bilgisayarda ama karar sizin tabi)
    Batarya süresi: Genelde hep prize takılı çalıştım ben bilgisayarda. O yüzden batarya ömrü normalde 2011 model Macbook Pro'lara göre çok daha üst düzeyde. Normal kullanımda Mac OS X işletim sistemi üzerinde 6 - 7 boyunca bataryayla çalışabilirsiniz hala.
    Klavye: İngilizce Q
    Hediyeler: 2 adet biri siyah, diğeri şeffaf olmak üzere Macbook Pro A1286 kasa modelleri için uygun olan kılıf vereceğim.

    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 2800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.