Şimdi Ara

MACBOOK PRO 2017 MPXU2TU/A (7-in-1 Hub, USB Ethernet, Kılıf, Ekran Koruyucu Hediyeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 MACBOOK PRO 2017 MPXU2TU/A (7-in-1 Hub, USB Ethernet, Kılıf, Ekran Koruyucu Hediyeli)

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

28 Aralık 2017 tarihli Apple yetkili satıcısı ESCMarket’ten faturalıdır. Cihazın ilk ve tek sahibiyim. Garanti süresi dolmuştur. Herhangi bir sorunu yoktur.

Macbook Pro MPXU2TU/A kodlu 2017 modeldir. Intel Core i5 7360U işlemcili, Intel Iris Plus 645 grafik birimli, 8GB bellekli, 256GB NVME SSD depolama birimli

ve 13-inch 2560x1600 çözünürlüğünde retina ekranlıdır. 2 adet Thunderbolt 3 yuvası vardır.

Özellikle Bootcamp ile Windows kurup kullanacaksanız en az 256 GB olan modelleri tavsiye ederim. 128 GB ile çoklu işletim sistemi ve kendi verilerine pek yer kalmamaktadır.

İlan tarihinde pil döngüsü 131’dir. Cihaz günlük olarak olmasa bile arada kullanıldığından pil döngüsü değişebilir.

Macbook Pro, orijinal şarj adaptörü ve USB-C kablosu, kutusu ve faturası ile birlikte verilecektir. Ayrıca HEDİYE olarak Dodocool DC53 7 in 1 USB-C, USB 3.0,

HDMI ve kart okuyuculu hub adaptör, TPlink UE200 Gigabit Ethernet Adaptörü, cihaz üstündeki temperli ekran koruyucu cam filmi, touchpad koruyucu film ve

Codegen marka kırmızı tam gövde kılıf verilecektir. “Bunları istemiyorum, fiyattan düşelim” gibi bir durum söz konusu değildir. Cihaz ile birlikte hediye olarak

verilmektedir.

Cihazın bir köşesinde fotoğrafta yer alan ufak bir kozmetik deformasyon vardır. Her ne kadar cihaz kılıf ile kullanılsa da bir kez bu durum oluşmuştur.

SATIŞ VE ÖDEME

TEK FİYAT SATILMIŞTIR.

Ödemeyi hem kolaylık hem de güvenli para aktarımı kapsamında alışverişin yüzyüze veya uzaktan olmasından  bağımsız olarak SADECE EFT/HAVALE ile kabul

ediyorum.

Bana ait hesaplar: İş Bankası, Akbank, Halkbank, Yapı Kredi, Vakıfbank, Kuveyt Türk, Ziraat, Enpara/Finans, Cepteteb/TEB

Aile üyesi hesabı: Garanti

TESLİMAT

1. Tercihim yüzyüze satmak olup Kızılay ve Ümitköy metro durakları veya Etimesgut civarında elden teslim ederim.

2. Kargo ile istenirse ücretsiz olarak ve korumalı baloncuk ile sarılı şekilde gönderilecektir.

ÜRÜN GÖRSELLERİ

MACBOOK PRO 2017 MPXU2TU/A (7-in-1 Hub, USB Ethernet, Kılıf, Ekran Koruyucu Hediyeli)

GENEL HATIRLATMA

--> 1. UYAN BENİM İLANIMDAN, UYMAYAN İSTEDİĞİ BAŞKA YERDEN BAŞKA FİYAT VE FARKLI ÖDEME SEÇENEKLERİ İLE ALABİLİR.

--> 2. LÜTFEN İLANI OKUYALIM. İlanda zaten yazan konuları tekrar sormanın kimseye bir yararı yok.

--> 3. GET/GİTTİGİDİYOR: YOKTUR. Bu sistemler alıcı suistimaline çok açık. Uzaktan satış sözleşmesi oluşması sebebiyle

alıcıya koşulsuz iade hakkı tanıyor ve satıcı iade kargosunu da ödemek zorunda.O yüzden ben bu şekilde işlem yapmıyorum.

Bu şekilde almayı planlayanlar bu şekilde satış yapan kişiden alabilir.

--> 4. "ÜRÜNÜ TEST ETMEK İSTİYORUM": Yüzyüze teslimatta cihaz görerek kontrol edilebilir. Kargo ile gönderimde görüntülü görüşme ile cihaz görülebilir.

--> 5. "ÖNCE ÜRÜN SONRA ÜCRET" -->Bu seçenek hiç bir şart altında YOKTUR.

--> 6. KAPIDA ÖDEME/KREDİ KARTI İLE ÖDEME: YOKTUR.

--> 7. "BİZ SANA NASIL GÜVENELİM ?"--> İletişim kanallarım açıktır. [link=https://forum.donanimhaber.com/profil/315706#!/]Profilim ve

Referanslarım[/link] yeterli güveni vermiyor ise güven duyacağınız başka kişiler ile alışveriş yapabilirsiniz.

--> 8. [b]"BAŞKA KULLANICI BU ÜRÜNÜ ŞU FİYATA SATIYOR", "ÜRÜN FİYATI ŞU SİTEDE BU FİYATA İNMİŞ", ÜRÜN ŞU ZAMANDA ŞU KARADA SATILMIŞ vb.:

BAKINIZ MADDE-1. Satışa koyduğum ürünlerin piyasa fiyatını takip etmeye çalışıyorum. ANCAK anlık/kısa süreli kampanyalara

göre hemen güncelleme yapmamış ve/veya onlara göre fiyat vermiyor olabilirim.

GENEL UYARI

İlanımda polemik amaçlı ve/veya gereksiz mesajlara cevap vermiyor 2.El Bölüm kuralları Madde [2.5] kapsamında şikayet ediyorum.

Madde [2.5]-->İlanda gereksiz yorum, fiyata müdahale, almayacak olmasına rağmen laf atma gibi girişimler ilan sahibinin

isteği doğrultusunda açılan ilanda engellenebilir ya da ilan sahibi bu yorumlara izin verebilir. Burada ilan sahibinin yaklaşımı çok önemlidir.

Polemik yaparak laf yetiştirmeye çalışmak yerine şikayet etmeleri en kolay yöntemdir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.