Şimdi Ara

MACBOOK PRO 15,4' - A1260 (Early 2008)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 MACBOOK PRO 15,4" - A1260 (Early 2008)
    MACBOOK PRO 4,1 – A1260 (Early 2008)
    15,4 inç Early 2008
    İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.5
    Bellek: 4 GB 667 mhz DDR2
    Grafik: GeForce 8600M GT – 512 MB DDR3
    Harddisk: 500 GB – 5400 rpm
    İşletim Sistemi: Mac OS X version 10.6.3 Snow Leopard
    Klavye: Yabancı
    Diğer Özellikleri:
    www.everymac.com/systems/apple/macbook_pro/specs/macbook-pro-core-2-duo-2.4-15-early-2008-penryn-specs.html
    DİKKAT :
    Bilgisayar benden önce tamir görmüştür. Aldıktan sonra, harddisk değişimi yaptım ve sonrasında, bir takım sorunlarla karşılaştım. Kuvvetle muhtemel anakart arızası var.
    Bilgisayar normal açılmıyor. SMC reset yoluyla açılıyor ve bu yüzden sensörleri çalışmıyor. Isı sensörleri devre dışı olduğundan, ısıyı algılanamıyor ve fanları tam güç çalışıyor. Işık sensörleri devre dışı olduğundan, karanlıkta klavye ışığı yanmıyor ve kapağı kapatınca uykuya geçmiyor.
    Bilgisayarın kendisine ve SMC resete ilişkin video:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=MQczzRCKIis
    Pili normalde 2 saat kadar kullanım sağlamasına karşın, SMC reset nedeniyle pili şarj etmiyor. Öndeki beyaz uyarı ışığı da, daha önce çalışırken, şu anda fonksiyon dışıdır. Ayrıca hoparlöre bazen ses veriyor, bazen vermiyor.
    Son olarak, ekranda çok ince, saç kalınlığında kırmızı bir çizgi ve ekranın sol yanında kullanıma engel olmayan lekeler söz konusudur.
    Kasası, kozmetik olarak 5/10. Beş yıllık bilgisayar olması nedeniyle, çizilmeler ve hafif ezilmeler söz konusu olup; trackpad hizzasında kasada esneme vardır. Klavyesi yabancı olup, türkçe karakterler sticker ile eklenmiştir.
    Tamiri ile ilgilenecek zaman bulamadığım için, satışa çıkarmak durumda kaldım. Bilgisayar, SMC reset ile açılmakta ve normal olarak kullanılabilmektedir. Bilgisayar, El Capitan’ı çalıştırabilecek kapasitededir.
    Yukarıda anlatılanlar dolayısıyla fiyatı makul tutulmuştur. Tamir edilip kullanılabileceği gibi; yedek parça olarak da değerlendirilebilir.
    Bilgisayarın özellikleri sayılmış olup; malum sebeplerden dolayı, iade kabul edilmeyecektir.
    Kargo ile satış, önce ödeme, sonra kargo şeklinde olacaktır.
    Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olmasını dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.[album]

• Albümde Görüntüle

• Albümde Görüntüle

• Albümde Görüntüle

• [/album]
    Fiyat : 530 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.