Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

Macbook Pro 13' mid 2014 retina trackpad sorunu ve fazlası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,
    Macbook pro cihazımda 2 gün önce açtığımda trackpadin çalışmadığını farkettim(önceki gece hiçbir problem yoktu) daha sonra magic touchpad bağlamamla beraber imleci hareket ettirirken 5 saniyede bir takılma, (donma gibi değil) olduğunu farkettim. Klavye ile yazı yazarkende aynı şekilde 5-10 saniyede bir 1 saniyeye yakın klavye-trackpad algılamaması yaşadım. Yazılımsal olabilir diye format attım fakat aynı sorun hala devam etmekte. Erişebilirlikten dışarıdan mouse takılı olunca üzerindeki trackpadi kapatma seçeneğini açtım fakat durum gene aynı. Tahminimce bozulan trackpad 5 saniyede bir saçmaladığı için bu durum oluyo fakat bi çözüme ulaşabilmiş değilim.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efegiray -- 26 Şubat 2017; 23:28:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Güncel

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • smc reset yapmayı dene.
  • Ben i7 dört çekirdekli (Sanırım 2.3 ghz), 8 gb ram olan bir 2013 MacBook Pro var. Son iki yıldır mücadele ediyor - Logic Pro beklenmedik şekilde donuyor ve kapanıyor, Pro Tools gerçekten yavaş ve Abelton Live VST'lerle mücadele ediyor. Bu yüzden 16GB yükseltme ve yeni SSD yükseltme yaptım. O zamandan beri performansta gerçekten gözle görülür bazı gelişmeler oldu! Daha sonraki modellerde yükseltme yapmanın HD'lerin biraz daha karmaşık olduğunu biliyorum, ancak yine de düşünce için yiyecek.
    Nox VidMate Mobdro



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rickygulgul -- 29 Ocak 2019; 22:37:57 >




  • aynı sorunu bende yaşamıştım (MacBook Pro Retina 13 inç) arka kapağı açıp klavye ve mouse soketini dikkatlice çıkarıp yerine oturttum ve sorunum düzeldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgunmeric -- 1 Şubat 2019; 22:47:24 >
  • bu yüzden kesinlikle müzik yapmak için bir laptop arıyorum sürecinde. Dün Dell Inspiron ile ilgili bazı sorular yayınladım, ancak bugün ailemden birinin macbook pro retina'sından 13 inç (2014 ortasında) yaklaşık 480 $ 'dan kurtulmak istediğine dikkat çekti. Siz ne düşünüyorsunuz? Ben bir elma çocuğu değilim, hayatımda hiç iphone dışında bir Apple ürünü olmadı. Ebay'a göre bu macbook'un değeri 700 dolar. 200 dolardan daha ucuza bulabilirim. Buna değer mi? 700 $ 'lık alabileceğim Dell Inspiron 5570 i5'e sadık mıyım yoksa bu MacBook'a bir şans vermeli miyim? Siz ne yapardınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.