Şimdi Ara

MacBook Almalı Mıyım? | Acil! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NoExx

Eyw hocam . Sipariş'i verdim EFT Yaptım İnşallah yarın Hazırlancak. Bu Kampanyayı Kaçırma Derim.

Daha geçen sene monster aldım babama bağlı bana kalsa hemen alırım da :))))
  • hediye her sene oluyor. geçen sene kablolu vermişlerdi bu sene kablosuz veriyorlar. her sene olur bu kampanya. ben 3.sınıf bilgisayar mühendisliğindeyim. şöyle bir sıkıntısı var. ben 14 senedir windows bilgisayarlar kullanıyorum. bir sorun oldu mu ne yapacağımı biliyorum , kısacası işletim sistemine çok alıştım. senin için durum nedir bilmiyorum. fakat hazırlık okuyacaksan o dönemde çokça öğrenebilirsin mac i. sarj mevzusu güzel. ben şahsen kütüphaneye veya okula götürecekken bilgisayarı şarj aletini taşımamayı, çayır çimende de çalışabilmeyi , yana yakına priz yanı aramamayı isterim. Fakat bizim okulumuz genelde windows ürünleri kullanıyor ve kullandırıyor. mesela ilk sene C++ öğrettiler. alternatif derleyiciler nedir bilmiyorum mac işletim sisteminde. ayrıca hoca tutturuyorda (bazıları) bilmemneyde derleyeceksiniz yoksa bende çalışmaz çalışmazsa da uğraşmam başka bir şey de çalıştırmaya diyor. Web programlamada sürekli Visual studio kullandık. sanıyorum ki bunlar mac te sıkıntı. tabi html vs sorun olmuyor yazı yazabildiğin her yerde programlamana devam edebiliyorsun.. başka bir olay da mesela ben web üzerine yoğunlaşıyorum ve görsellerimi kendim editliyorum. photoshop kullanıyorum ve tabiki crack mevzusu var. fakat app store da baktım hangisini indirmem gerektiğini çözemedim macbookta. hepsi de ücretli indirip deneyemiyorsunda.. bilgisayar mühendisi için linux>windows>mac.. çünkü linux kullanıcıyı en çok serbest bırakan, programlanabilmeye daha yaygın bir işletim sistemi , mac ise en azı. mac daha çok film, web , ve fotoğraf video editleme konularında tercih ediliyor gördüğüm kadarıyla. tabii ne kadar programlama ile uğraşacağına bağlı bölümde 100 kişiden 50 sinin programlama hakkınad bi fikri yok veya verilen dökümanı alıp konsol ekranına matris yazdırıyor.. sonuç olarak bir sene iyi bi zaman mac i yeterince öğrenirsin ve sıkıntı çıkartmaz öğrenciliğinde bi şekilde visual studio calıstırmanın bi yolunu elbet bulursun.. önerim öğrencilik için windows-linux.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverPower

hediye her sene oluyor. geçen sene kablolu vermişlerdi bu sene kablosuz veriyorlar. her sene olur bu kampanya. ben 3.sınıf bilgisayar mühendisliğindeyim. şöyle bir sıkıntısı var. ben 14 senedir windows bilgisayarlar kullanıyorum. bir sorun oldu mu ne yapacağımı biliyorum , kısacası işletim sistemine çok alıştım. senin için durum nedir bilmiyorum. fakat hazırlık okuyacaksan o dönemde çokça öğrenebilirsin mac i. sarj mevzusu güzel. ben şahsen kütüphaneye veya okula götürecekken bilgisayarı şarj aletini taşımamayı, çayır çimende de çalışabilmeyi , yana yakına priz yanı aramamayı isterim. Fakat bizim okulumuz genelde windows ürünleri kullanıyor ve kullandırıyor. mesela ilk sene C++ öğrettiler. alternatif derleyiciler nedir bilmiyorum mac işletim sisteminde. ayrıca hoca tutturuyorda (bazıları) bilmemneyde derleyeceksiniz yoksa bende çalışmaz çalışmazsa da uğraşmam başka bir şey de çalıştırmaya diyor. Web programlamada sürekli Visual studio kullandık. sanıyorum ki bunlar mac te sıkıntı. tabi html vs sorun olmuyor yazı yazabildiğin her yerde programlamana devam edebiliyorsun.. başka bir olay da mesela ben web üzerine yoğunlaşıyorum ve görsellerimi kendim editliyorum. photoshop kullanıyorum ve tabiki crack mevzusu var. fakat app store da baktım hangisini indirmem gerektiğini çözemedim macbookta. hepsi de ücretli indirip deneyemiyorsunda.. bilgisayar mühendisi için linux>windows>mac.. çünkü linux kullanıcıyı en çok serbest bırakan, programlanabilmeye daha yaygın bir işletim sistemi , mac ise en azı. mac daha çok film, web , ve fotoğraf video editleme konularında tercih ediliyor gördüğüm kadarıyla. tabii ne kadar programlama ile uğraşacağına bağlı bölümde 100 kişiden 50 sinin programlama hakkınad bi fikri yok veya verilen dökümanı alıp konsol ekranına matris yazdırıyor.. sonuç olarak bir sene iyi bi zaman mac i yeterince öğrenirsin ve sıkıntı çıkartmaz öğrenciliğinde bi şekilde visual studio calıstırmanın bi yolunu elbet bulursun.. önerim öğrencilik için windows-linux.

Yorum süperdi teşekkürler.
    Monster laptopum var VS kullanıyorum Anadolu Teknik Mezunuyum C#, ASP.NET, HTML vs. bilgim bulunmakta sıkıntı olacağını düşünmüyorum. iOS'a application düşünüyorum üstelik çok portatif olduğu için Mac düşündüm iyi olur gibi geldi yorumlardan da yola çıkarak.

• macbook almalısın..
    windowsuda bootcamp yardımıyla kullanırsan :) mutluluk...
    bende bu gidişle maca geicem eylülde asus k53sv 6. yılına girecek
    crhomede bile 89 derece ısınıyor -.-
    zaten bizim şirkette corel draw x7 adobe ıllustrator photoshop kullanıldığı için onları hafiften öğrenmeye başlamam lazım ...

Laptopu sadece iş amaçlı kullanan birisiyim. Yoğun olarak Microsoft office programları (outlook, excel, word) ara sıra Autocad kullanıyorum.
    Devamlı sahada olduğum için de hafif şarjı uzun süre giden, sağlam bir laptop arıyorum.Yakın zamanda iş için Irak a gidicem ve orda macbook fiyatları gayet uygun.
    Gitmişken alayım diyorum. Tavsiye eder misiniz?

Teşekkürler.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.