Şimdi Ara

Macbook Airdeki Asiri Yavaslama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maci aciyorum 1-2 dakika sonra okadar yavasliyorki mausu oynatirken bile donuyor hic bir siteye girilmez oluyor cesitli sitelerde arastirdim itunesin yedekleme olayi neden olabiliyormus fakat macimde adminstrator olmadigim icin hicbir seyi tam olarak disk utilityden silemiyorum ne yapmam lazim cd siz bir sekilde format atabilir miyim?

• Açılışta command+r tuşlarına basılı tutarak wireless üzerinden format atabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godfathe®

maci aciyorum 1-2 dakika sonra okadar yavasliyorki mausu oynatirken bile donuyor hic bir siteye girilmez oluyor cesitli sitelerde arastirdim itunesin yedekleme olayi neden olabiliyormus fakat macimde adminstrator olmadigim icin hicbir seyi tam olarak disk utilityden silemiyorum ne yapmam lazim cd siz bir sekilde format atabilir miyim?

ML'ye sahipmisiniz ?
  • Cihazını tamamen kapat.Cihazının açma tuşuna bastıktan hemen sonra klavyenden CMD, ALT, P ve R tuşlarına basılı tut ve 4 defa açılış sesini duymadan elini bu tuşlardan çekme.Açılış sesi 4 defa olduktan sonra çek elini ve cihazının açılmasını bekle.Ön belleği temizleyerek yükleme gibi bir işlem gerçekleştiriyor bu şekilde yapınca.İlk açılışta biraz geç açılabilir endişe etme.Belki bu bir çözüm yolu olabilir.Bunu denedikten sonra sonucu burayada yazarsan sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.