Şimdi Ara

Macbook air 2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GTA Vice City kurmuştum ben, yüksek ayarlarda takılmadan rahatça oynatıyordu onda bir sıkıntı yoktu ama 15-20dk sonra bilgisayar daha önce hiç olmadığı kadar ısınmıştı. Zorlamak istemedim ben de oynamadım. Sonra bir ara daha da eski bir oyun olan Broken Sword 2'yi kurdum, onda durum biraz daha iyiydi ısınma 1 saat sonra falan kendini belli ediyordu ama Broken Sword 2 de artık antika olmuş bir oyun zaten. Fakat ilginçtir aynı anda Adobe Lightroom 6.12'de fotoğraf işliyorum, Spotify'dan müzik dinliyorum, Safari'de 3-4 sekme açık, Mail uygulaması da açık ve bunları fişe takılı olmadan yani enerji tasarrufu modunda yapıyor bilgisayar ama tık demiyor, Broken Sword'ün yaptığı kadar bile ısınmıyor. Resmen oyunlara karşı bir bağışıklık geliştirmiş, oyun dışında her yola geliyor alet.

Hal böyleyken CS:Go seviyesindeki oyunları kurmayı düşünmeyin bile. Zaten 50-60fps değerlerinde anca oynarsınız, yetmezmiş gibi bilgisayar iyice ısınır (alüminyum olduğundan sıcaklığı plastikten daha net hissettiriyor) kısa süreli ısınmalardan belki bir şey olmaz ama saatlerce yüksek sıcaklıkta çalışması durumunda parçalar zarar görebilir, batarya ömrü kısalabilir. Macbook Air'i alan da uzun süre dayanıklılığı, batarya ömrü, ısınmaması gibi sebeplerle alıyor çoğunlukla, boşa harap etmiş olursunuz bilgisayarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poormansmoodyblues -- 30 Aralık 2017; 6:41:5 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MacBook air
    4 hafta önce açıldı
    Apple 2020 Macbook Air Laptop
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.