Şimdi Ara

Macbook Air 13.3 SON 1500 tl (Ufak Sorunlu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihaz çok temizdir.. 1500 tl istiyorum.. Windows olarak kullanmak isteyenler için Windows 10 desteği vardır. Aydınlatmalı klavye ve USB 3.0 portları mevcuttur..128 gb SSD hdd si ile yüksek performanslıdır.. Türkiyeden alınmış Türkçe klavyelidir.. Full kutu içeriği ve kutusu mevcuttur.

Fiyatı uygun tutma sebebim:
    1-Resimde gördüğünüz gibi ekranın sağ üst tarafında çok ufak bir beyazlık vardır..Gri açılış ekranında belli oluyor sadece..
     Macbook Air 13.3 SON 1500 tl (Ufak Sorunlu)
    2-Bilgisayar açılırken bazen çizgi çizgi oluyor.Ekranı oynatınca düzeliyor..
    Sorunları göstermek amacıyla video çektim..Çok önemli bir şey değil ama yine de göstermekte fayda var.

Ankara için elden alışveriş öncelikli tercihim.. Görerek almanız daha iyi olur..
     Macbook Air 13.3 SON 1500 tl (Ufak Sorunlu)  Macbook Air 13.3 SON 1500 tl (Ufak Sorunlu)
     Macbook Air 13.3 SON 1500 tl (Ufak Sorunlu)  Macbook Air 13.3 SON 1500 tl (Ufak Sorunlu)

Özellikler:
    Processor
    Processor Type Intel Core i5 3rd Gen.
    Processor Speed 1.80 GHz
    Number of Cores Dual-Core

Display
    Display Technology LED
    Display Size 13.3"
    Display Max. Resolution 1440 x 900

Technical Features
    Expansion Ports 2 x USB 3.0, Thunderbolt Port
    Expandability 1 x SD Card Slot
    Special Features Integrated Video Camera, MagSafe Power Adapter Port

Hard Drive
    Hard Drive Capacity 128 GB
    Storage Controller Type Serial ATA

Memory
    Installed RAM 4 GB
    RAM Technology DDR3L SDRAM
    Max Supported RAM 8 GB
    RAM Speed 1600 MHz
    Installed Cache Memory 3072 KB

Video
    Graphic Processor Intel HD Graphics 4000

Audio
    Audio Output Type Headphones, Speaker(s)
    Audio Input Type Integrated Microphone, Line In (3.5mm), Microphone

Networking
    Networking Type Bluetooth, Integrated Wireless LAN
    Data Link Protocol Bluetooth, Bluetooth 4.0, IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n

Battery
    Battery Run Time Up to 7 Hours
    Battery Technology Lithium polymer

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kitty -- 8 Şubat 2016; 10:36:31 >

• 2012 model için fiyat normal fakat bu sorunlar olmasa normal :) 2014 modeli 2200 tl max zaten. Kur ve Apple zamları olmadan önce geçen yıl 1850 ye 1 yıl garantili mid2013 ü zor sattım. şimdi 2000-2300 arası bulunur. 2012 de en temizi 1700 belki. Bilginize
  • Merhaba.. Macbook piyasasını çok iyi bilmiyor olabilirim..Bana bir kaç örnek ilan linki veriseniz fiyatta revize yapabilirim..
  • Acil satmam gerekiyor son 1500 tl yaptım.. Bu fiyata da laf etmezssiniz umarım..
  • Video ekledim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitty

Acil satmam gerekiyor son 1500 tl yaptım.. Bu fiyata da laf etmezssiniz umarım..

Söz bana ise ben olanı yazdım, ister mesajımı sileyim ister kalsın sorunlu alete 1500 lira 2012 model.. uygun mu sizce. 1900 liraya mid2013 modelinin sağlamı varken. onun sorunlusu bu sorunları olanı olsa 1500 belki uygun bir fiyat olurdu da bu cihazın zaten sağlamının ederi bu civarda :) Açıklamadaki gibi de değil ayrıca benim videoda gördüğüm, her oynatışta ekranda çizgiler çıkıyor, sanırım bağlantı yerinde bir sıkıntı var, günahını almayayım ama tahminim de ileride sorun büyüyebilir. O sorunu çözdürüp satmakta fayda var. acil ihtiyacınız varsa da 1500 e ben gitmeyeceğini söyleyebilirim sürekli takip eden biri olarak piyasayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

quote:

Orijinalden alıntı: Kitty

Acil satmam gerekiyor son 1500 tl yaptım.. Bu fiyata da laf etmezssiniz umarım..

Söz bana ise ben olanı yazdım, ister mesajımı sileyim ister kalsın sorunlu alete 1500 lira 2012 model.. uygun mu sizce. 1900 liraya mid2013 modelinin sağlamı varken. onun sorunlusu bu sorunları olanı olsa 1500 belki uygun bir fiyat olurdu da bu cihazın zaten sağlamının ederi bu civarda :) Açıklamadaki gibi de değil ayrıca benim videoda gördüğüm, her oynatışta ekranda çizgiler çıkıyor, sanırım bağlantı yerinde bir sıkıntı var, günahını almayayım ama tahminim de ileride sorun büyüyebilir. O sorunu çözdürüp satmakta fayda var. acil ihtiyacınız varsa da 1500 e ben gitmeyeceğini söyleyebilirim sürekli takip eden biri olarak piyasayı.

Silmenize gerek yok..Gayet medeni fikir beyan ediyorsunuz.. Ben baştan yazdım size piyasasını bilmediğim için, ikinci el fiyatlarına bakarak, sorunundan dolayı da biraz fiyat düşerek ilanı koydum.. Sizde beni bu konuda bilinçli biri olarak uyardınız, bende dikkate aldım.. Olay budur.. Ayrıca bu fiyata satamazssınız demişsiniz ama.. öm yi gösterebilirim. 3 arkadaş 1500 ü kabul etmiş durumda ama elden yada güvenli ticaret ile satmak istememden dolayı anlaşamadık.. Ayrıca bazı insanlar gibi ürünün sorunlarını saklamak yerine detaylı bir şekilde ilan hazırladım ki sonradan mahçup olmayalım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFERANS İÇİN DÜZENLEME
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kitty K kullanıcısına yanıt
    ufak sorun dediğiniz çipset arızası bile olabilir.
  • Ekrandaki beyaz nokta yıllarca öyle kalabilir fakat çizgi problemi bir gün sıkıntı çıkaracak, ya o çizgiler hiç kaybolmayacak ya da ekran dalgalanacak sürekli , çözümü de çok pahalı , büyük ihtimal cihaz düşürülmüş veya ekran üstüne yüksek baskıya maruz kalmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilana baktimda arkadaşin dürüstlüğünü tebrik ettim , forumda bile o kadar çok karaktersiz satıcı oldu ki sorunlari söylemiyor bu arkadaş maşallah herşeyi yazmiş takdir ettim.
  • Olumlu, olumsuz yorum yapan arkadaşların hepsine teşekkürler..Cihaz forum dışından satılmıştır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZemberekKuşu

ilana baktimda arkadaşin dürüstlüğünü tebrik ettim , forumda bile o kadar çok karaktersiz satıcı oldu ki sorunlari söylemiyor bu arkadaş maşallah herşeyi yazmiş takdir ettim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.