Şimdi Ara

MacBook 12 inch (SPACE GRAY)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 ay önce almış olduğum MacBook (12 inch) cihazımı satıyorum. MacBook'umdan kesinlikle çok memnunum. Ancak mesleğimden dolayı ethernet kablosu ve VGA girişi kullanmak durumunda kalıyorum. Bu iki girişi aynı anda barındıran bir aparat olmadığı için malesef çoğu zaman MacBook'umu kullanamıyorum.

Cihaz Faturası ve Kutusuyla beraber eksiksiz bir şekilde verilecektir. Cihazın yanında deri bir taşıma kılıfı, Cihaz için plastik koruma kılıfı ve USB-C Aparatları verilecektir.

Cihazda en küçük çizik ezilme soyulma YOKTUR! Sıfırından bir farkı yok. Cihaz ile ilgili sormak istediğiniz soruları PM'den sorabilirsiniz.

FİYAT: 3550 TL (Cihaz İstanbul'da elden teslim edilecektir. Şehir dışından almak isteyen olursa; önce ücreti alacağım, daha sonra kargolamayı yapacağım.)

Herkese Hayırlı Alışverişler dilerim.

Not:Referanslarıma bakabilirsiniz.

MacBook 12 inch (SPACE GRAY) MacBook 12 inch (SPACE GRAY) MacBook 12 inch (SPACE GRAY) MacBook 12 inch (SPACE GRAY) MacBook 12 inch (SPACE GRAY) MacBook 12 inch (SPACE GRAY) MacBook 12 inch (SPACE GRAY) MacBook 12 inch (SPACE GRAY)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERMANFORMATİK -- 30 Eylül 2015; 0:14:56 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Macbook Pro M2 13,3 inch
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.