Şimdi Ara

Maça bak... Fatality naptın sen ya?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  Maça bak... Fatality naptın sen ya?!

• Harbi konu mu açtın la Resmi bana ataydın başka bi konunun içine koyardım. Neyse iyi oldu epik maçtı valla. 4 dps vardı 400 armor(guardian - thormail de vardı) çıktım. En son Ashe, Yi, Nocturne vs ben yaptık triple aldım.
    Sanırım şimdiye kadar oynadığım en uzun oyun
  • Son 1 haftadır oynadığım 10 oyunun 9 u 25dk dan erken bitti.Tribunal geldikten sonra leaver-afk-feeder kalmamasını beklerken her 4 oyundan 3 ünde bunlardan biri geliyor.Genelde 20 de surrender atıyoruz.Mağlubiyet sayım galibiyet sayıma 10 fark attı.Win alamıyorum valla co-op takılıcam en sonunda.Şöyle uzun soluklu oyun oynamayı özledim.
  • Valla benimde öyle 20-30 dk da bitiyordu oyunlar. Bu sefer çok eğlenceli geçti ama. Çok dengeliydi takımlar.. demiycem çünkü değildir. Gerçi başta fb+double aldılar ama benim lanede nocturne ve anivia yı death manyağı yaptığımız için mid game combatlarda 3v5 gibi birşey oldu. Durum böyle olunca bizim takımdakilerde kastı.. En son zaten bile bile uzattık oyunu adamlar ısrarla surrender çekmedi oyunuda bırakmadılar.(Tebrik ettim zaten oyun bittiğinden harbiden hırslılarmış) Bizde şevklerı kırılmasın diye dip hp de bırakıyoduk, ace çekip turret almadık falan derken Runeforce'nın ''Abi naptın sen 102 dk'' mesajı geldi. Bende o zaman farkettim zamanı.
  • Yanliz gercekten durup soyle bir 5 dakika dusundum, ne yapmislar bu adamlar da bu denli uzamis mac diye, ama gercekten hani matematiksel olarak sinirda rakam, keza ufakliklar indiriyor kimse birsey yapmasa, ama yine de dusunuyor insan daha da uzayabilir mi diyerek, demek ki oluyormus, cok enteresan.
  • 108 dk sonra kazanacağımı bilsem yine de surrender çekerdim. İyi sabretmişler.
  • Onu bende gormustum sordum cvp vermedı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    ŞAKA MI BU BE ?
    12 yıl önce açıldı
    Ya AYIP BEE
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vala bizimde 3vs3 de 60 kusur dakıka oynadıgımız bi mac vardı allah kahretsın o takımı =)
  • Kardeş sen manisalımısın ? :D
  • itemleri sayim aklımda kaldığı kadar;thornmail, frozen heart, switness bot, sunfire cape,guardian,galiba son itemde banshees idi bence biraz hp eksikliği vardı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.