Bildirim
Mac word dosyasi windows da nasil açılır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: darkboyy
Macbook da word e yazdigim yaziyi windows da acamiyorum acaba nasil acabilirim yardimci olabilir misiniz??
Windows'ta office'in 2013 surumu aciyor hocam macte yazdigim word dosyalarini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Trafficci
quote:
Macbook da word e yazdigim yaziyi windows da acamiyorum acaba nasil acabilirim yardimci olabilir misiniz??
Windows'ta office'in 2013 surumu aciyor hocam macte yazdigim word dosyalarini
Ustam simdi soyle anlatayim, ben odevimi mesela hocamin bilgisayarina goturuyorum orda acilmiyor hocaya 2013 yukle diyemem ki baska yolu yok mu:))
quote:
Orijinalden alıntı: Geometric
uzantısı doc veya docx ise her türlü açarsınız. mac word dosyasından kastettiğiniz pages ise dos olarak kaydedeceksiniz.
Bilgisyari yeni aldim windows u cok iyi biliuorum fakat doc veya docx uzantisina nasil ceviricem bilmiyorum. Internettende arastirdim bulamadim. Yazdigim hic birsey windowsta acilmiyor 5 sayfa yazi yaziyorum 3 sayfasi resim olarak cikiyor 1 tanede zipli index dosyasi oluyo dmg uzantili tarif edebilir misiniz bildiginiz bir yol varsa ?
Hocam ilk olarak sunu netlestirelim
Macte suan kullandiginiz program "Pages" mi yoksa "World" mu ?
quote:
pages kullanıyorum -
quote:
quote:
pages kullanıyorum
Hah iste onu kullanmayin
Mac icin office yukleyin daha rahat kullanirsiniz hem wondowsta hem mac'te 👍
quote:
quote:
quote:
pages kullanıyorum
Hah iste onu kullanmayin
Mac icin office yukleyin daha rahat kullanirsiniz hem wondowsta hem mac'te 👍
bana indirebileceğim bir link falan verebilir misin ? birde ücretsiz değil mi? -
ücretsiz değil. yanılmıyorsam 139tl civarında lisansı ancak ücretsizini araştırma yaparak bulabilirsiniz. -
quote:
Pages'te yaptığınızı kaydederken, Dosya - Şuraya Aktar - Word sekmelerinden kaydederseniz uzantısı Word ile uyumlu hale gelir. Böylece Pages'te yaptığınızı Windows işletim sistemini kullanan bir bilgisayarda açabilirsiniz.
Fakat! şöyle bir sorun var, yaptığınızı Windows işletim sistemine sahip bir bilgisayarda açtığınız zaman ufak tefek kaymalar ve yazı karakteri değişimleri olabiliyor.
Alternatif ve sorunsuz bir çözüm olarak Mac için Office satın alabilirsiniz. -
open office kullanın hem ücretsiz hem sisteminizi yormaz -
quote:
Orijinalden alıntı: EUY*
quote:
Pages'te yaptığınızı kaydederken, Dosya - Şuraya Aktar - Word sekmelerinden kaydederseniz uzantısı Word ile uyumlu hale gelir. Böylece Pages'te yaptığınızı Windows işletim sistemini kullanan bir bilgisayarda açabilirsiniz.
Fakat! şöyle bir sorun var, yaptığınızı Windows işletim sistemine sahip bir bilgisayarda açtığınız zaman ufak tefek kaymalar ve yazı karakteri değişimleri olabiliyor.
Alternatif ve sorunsuz bir çözüm olarak Mac için Office satın alabilirsiniz.
Haklisiniz office yuklemem daha yararli olur ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: oCean_'
open office kullanın hem ücretsiz hem sisteminizi yormaz
Yazilarda kayma olmaz degil mi? Yazilarda da kayma olmaz degil mi?
Ben Notebook'ta OS X işletim sistemi, masaüstünde ise windows işletim sistemi kullanıyorum. Macbook için office programları biraz pahalıya kaçtığı içinde henüz temin etmedim. Lakin etmeme de gerek kalmadı. Güncel olarak raporladığım, her gün gerekli bilgilerle güncellediğim bir pages dosyasını bile Word'e aktarıp. Masaüstü bilgisayarımda açtığımda abartı bir yazı şekli seçmediysem kesinlikle hiçbir kayma veya başka bir hata oluşmuyor. Sadece Yazı tiplerinin adları farklı olduğu için ilk açılışta şu yazı burda bulunmadığından şu tipe çevrilmiştir diyor ama sıkıntı yok. Yazı tipi aynı. Bende pages'i kullanmaya devam edin. Word den daha kullanışlı ve aktif bir uygulama. Özellikle OS X işletim sistemi için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X