Şimdi Ara

Mac'te VLC Player Altyazı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
18.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı aldığımdan beri VLC player kullanıyordum Mac OS X Leopard'ta.. Snow Leopard'a geçtiğimden beri ilk kez bir şey izlemeye kalkıştım ancak garip bir sorunla karşılaşıyorum.. video ve altyazı sorunsuz çalışıyor ilk başta, yaklaşık 1 dk izledikten sonra altyazılar birden bire ''kutu içinde A harfleri''nden oluşmaya başlıyor.. herhangi bir dil midir bu bilmiyorum ama tüm altyazı kutu kutu içerilerinde A harflerinden görünüyor! nasıl anlatacağımı bilemedim başka.. kapatıyorum videoyu tekrar oynatıyorum, hatta videonun herhangi bir yerini açıyorum; yine kısa bir süre altyazılar okunuyor sonra A lara dönüşüyorlar.. ne olabilir bu?

şimdi farkettiğim bir şey de; italik yazılı altyazılar okunabiliyor, diğerleri bozuluyor..?!

Sorun halloldu arkadaşlar.. 32-bit versiyonunu yükledim ve düzeldi.. eğer aynı sorunu yaşayan olursa bunu tavsiye ederim.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICDeddPeople -- 12 Ekim 2009; 19:10:41 >

• merhaba aynı sorun bende de var ancak şimdi hiç alt yazı almıyor
    Vlc player aç diyorum ve load alt yazı seçeneğinden de seçtim alt yazıyı gelmiyor.Yalnız bu arada bendeki avi dosyası ile .srt alt yazı dosyasını deniyorum.acaba alt yazı dosyası uzantısı mı yanlış?bu arada 32 bit indirin dediğinide açar mısın anlayamadım.teşekkürler..

• Teşekkürler bendeki VLC for mac olduğu için 1.0.1 diye bir versiyon ve türkçe ancak yinede tercihler menüsü altında alt yazı seçeneğine girince alt solda ALL diye bir seçenekten gittim ve ayrar yaptım çalştı.yazı geliyor ve TR karakterlerde tanınıyor.isteyen olursa şematik olarak gönderebilirim.

http://www.biznesparkdon.com/Picture2.png

Orijinalden alıntı: BeAr

SystemPreferences>international>editlist>türkçe seç

tesekkurler
  • arkadaşlar mplayerx appstoreda var üstelik ücretsiz.altyazıda hiç bir sorunla karşılaşmazsınız.Ayrıca mac sistem için geliştirilmiş mac blu-ray player bence en iyisi.Şahsen ben bu programı kullanıyorum.Tavsiye ederim.Program ücretli ancak çareside var:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.