Bildirim
Mac OX Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
programı kaldırırken arkasında dosyalar kalmış.... programı tekrar kurup daha sonra finder ile Application klasörüne gelip orada bu program iconu klasör şeklindeyse açın içinde uninstall var mı? varsa oradan kaldırmayı deneyin.
üstteki şekilde sildikten sonra yine hatalar veriyorsa bu sefer yine kurun programı. ve AppCleaner isimli programı indirin. Appstoreda vardı sanırım. Sonra bu programla silin. Bu program çok kullanışlıdır. Application ile alakalı ne kadar dosya varsa hepsini siliyor... -
bende yeni macbook pro aldım arkadaşlar ama windowstan çok farklı oıldugunu gördum.ben uygulama geliştirme ve yazılıma atılma konusunda kararlıyım...şimdi macbookta farede sağ tık denen olay yok mesela bu sağ tık yerine hangi fonksiyonu kullanmamız gerekiyo.gülmeyin bilmemek ayıp değil yaw:D -
yzılım geliştirmede kopyala yapıştır en çok kullanılan şeydir.
cmd+X Kes
cmd+C Kopyala
cmd+V yapıştır
dosya kopyalarken mouse ile seçip Alt tuşuna basarak taşırsanız "öğeyi buraya kopyala" demiş olursunuz
Şu adreste bir çok klavye kısayolu var. Bakmanızı öneririm -
sağ tuş özelliği nasıl yok hocam ayarlardan açıyorsun sağ tuşu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X