ben bir hafta önce mac os x kurmaya karar verdim ama pek bir bilgim yok netten,youtube'den bakarak bigi sahibi oldum azıcık ama bir sorunum var desem yalan olur bir sürü sorunum var mac osx kurmadan önce bios'da sata mode ahci olması lazımmış ama aradım taradım biosumda ahci yok öyle olmadan kurmaya çalışıyım dedim ilkinde direk dvdyi denedim internetten notlar vardı onları yazdım f8den sonra apple resmi geldi pc dondu klavye fare çalışmıyor efı cd boot deneyim dedim fakes:7keys added yazdı oda orda takıldı pc hep donuyo dvdyimi yanlşış çektim diye tekrar çektim olmadı bi mac os 10.7 denedim bide mac os x 10.5.2 intel denedim olmadı lütfen bi yardım edin mac osx kullanmak istiyorum :) pc özelliklerim şunlar
anakart:g41mxe g41mxe-k ram: 4gb kingston ekran kartı: ati radeon hd 4650 işlemci: intel pentium(R) dual-core CPU E6300 2.80 GHz işletim sistemim:win 7 ultimate 32bit hdd: 320 gb sata bide 160 ide aldım ama 33 gb olarak görüyo toplam 353 gb dvd:2 tane dvd raytır
bence hiç kalkışma bilgisayara kalıcı zara verebilirsin yani çok tehlikeli illa mac osx kulanıaksan paraya kıyıp satın almak zorundasın
quote:
Orijinalden alıntı: ömer146
bence hiç kalkışma bilgisayara kalıcı zara verebilirsin yani çok tehlikeli illa mac osx kulanıaksan paraya kıyıp satın almak zorundasın
böyle insanlar varmı ya nasıl kalıcı zarar bende anlamadım soruya gelince ahci olmasa bile kurabilrsin
mac os x lion surumunu dun uzun ugraslar sonucu hem masaustu hem de laptopa kurdum.ikisinde de basarili olamamistim ilkinde ama elimde ki laptop diski kutu ile tasinabilir yapmistim buna zorla da olsa tasinabilir bir surum yukledim daha sonra masaustu ve laptopta olusturdugum bolumlere klonladim.yani bu isin sorunu cok ama olmaz diye de bisey yok.
tamam arkadaşlarda yüklemeye geçtim 3-4 tane mac deniyorum hepsindede elmada kalıyor