Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.096
Cevap
12
Favori
379.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurduygu

Bende de qe-ci sorunu var ekran kartini farkli tanismistim sanirim ondan, nvidia gt 24o icn nasi enable ederim?

Sorunu cevaplayabilmemiz için nasıl farklı tanıttın ne olarak tanıdı..Eğer çor farklı bi şekilde tanımadıysa nvidianın güncelleştirmesi var onu .dmg olarak yada .pkg olarak dosyası olması lazım o şekilde yüklersen tanıma ihtimali var..yada Nvenabler kext yüklemen lazım..Daha önce nasıl tanıttıysan o kexti silersen defaulta döner..gibi geliyor..Yada bootplist dosyasından graphic enabler no olarak yazıyorsun..ama araştırman lazım..Aklıma en son çözüm, sıfırdan yüklemiş haline getiriyorsun osx86 tools var bütün kextleri default haline getiriyo...orada birşey yapıyorsun ama ne olduğunu hatırlayamadım..System cachesi sıfırlıyo..yeniden kullanıcı adı falan giriyorsun..

• Beyler benim modemim airties s3v2 kurulu ses,ekran kartı kurulu usb adaptör alıcam.Hangi markanın alayım?Yada hangi modelini?Benim modemim airties ona uygun mu almalıyım?
  • elinize sağlık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkhınho

Beyler benim modemim airties s3v2 kurulu ses,ekran kartı kurulu usb adaptör alıcam.Hangi markanın alayım?Yada hangi modelini?Benim modemim airties ona uygun mu almalıyım?

en ucuzundan al farketmez yeterki macosx desteği olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: head-breaking

quote:

Beyler benim modemim airties s3v2 kurulu ses,ekran kartı kurulu usb adaptör alıcam.Hangi markanın alayım?Yada hangi modelini?Benim modemim airties ona uygun mu almalıyım?

en ucuzundan al farketmez yeterki macosx desteği olsun

Ooo hocam süper hemen gideyim burdaki teknosaya en ucuz ve hangisi destekliyosa alayım mac osa sahip olayım.

• Sevindim halletmene:) ekran kartini nasi yaptin bnm soledigim gibi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurduygu

Sevindim halletmene:) ekran kartini nasi yaptin bnm soledigim gibi mi?

Hocam ekran kartını zaten tanıtmıştım.Senin ekran kartıyla benim ekran kartı farklı wireless kartlarımız aynı.Packard bell tj65 in farklı sürümü sanırım.
  • Beyler bugün baktığımda kipada mac os uyumlu yoktu tp-link vardı 2 tane onlarda uyumlu değildi.Yarın teknosaya bakıcam.
  • quote:

Beyler bugün baktığımda kipada mac os uyumlu yoktu tp-link vardı 2 tane onlarda uyumlu değildi.Yarın teknosaya bakıcam.

Donanım Forumda bakım onarım arıza çalışmaları var bir mesaj 5-10 kez gidebiliyor
  • quote:

quote:

Beyler bugün baktığımda kipada mac os uyumlu yoktu tp-link vardı 2 tane onlarda uyumlu değildi.Yarın teknosaya bakıcam.

Donanım Forumda bakım onarım arıza çalışmaları var bir mesaj 5-10 kez gidebiliyor

Anladım hocam sorun değil inşallah ben teknosada bulurumda.

• Teknosada değil mediamarkt. ta olabilir MediaMarket
  • quote:

Teknosada değil mediamarkt. ta olabilir MediaMarket

Oda burda olmadığı için mecbur internetten alıcaz.
  • Selam arkadaşlar dizüstü bilgisayarıma mac os x lion kurmak istiyorum. Sistem raporum aşağıda yazıyor uyumsuz donanım var mı? umarım yardımcı olursunuz.

Anakart:
    CPU Türü Mobile DualCore Intel Core i5-2410M, 2700 MHz (27 x 100)
    Anakart Adı Asus K53SJ Series Notebook
    Anakart Çipseti Intel Cougar Point HM65, Intel Sandy Bridge
    Sistem Belleği 4007 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
    DIMM1: Elpida EBJ41UF8BCS0-DJ-F 4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz) (5-5-5-14 @ 380 MHz)
    BIOS Türü AMI (02/14/2011)

Görüntü Birimi:
    Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) HD Graphics Family (1855414 KB)
    Görüntü Bağdaştırıcısı Intel(R) HD Graphics Family (1855414 KB)
    Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce GT 520M (1024 MB)
    Monitör AU Optronics B156XW02 V6 [15.6" LCD]

Çokluortam:
    Ses Bağdaştırıcı Intel Cougar Point HDMI @ Intel Cougar Point PCH - High Definition Audio Controller [B-3]
    Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC269 @ Intel Cougar Point PCH - High Definition Audio Controller [B-3]

Depolama :
    IDE denetleyici Intel(R) Mobile Express Chipset SATA AHCI Controller
    Disk Sürücüsü WDC WD5000BPVT-80HXZT1 (500 GB, 5400 RPM, SATA-II)
    Optik Sürücü HL-DT-ST DVDRAM GT34N
    SMART Sabit Disk Durumu Ok

Ağ Bağdaştırıcısı Atheros AR9002WB-1NG Wireless Network Adapter
    Ağ Bağdaştırıcısı Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter
    Ağ Bağdaştırıcısı Realtek PCIe GBE Family Controller

• quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

win7 ile macos arasında geçişlerde saatler bazen tutmuyo ne yapmak lazım.

------
    @dreampowder

http://forum.donanimhaber.com/m_51702031/tm.htm
    yada
    bu işlerden hiç anlamıyorsan 5 dk kurmak için linki incele
    http://www.kakewalk.se/compatibility/

hocam cevabınızı yeni gördüm çko teşekkürler.

• Beyler yukledim herseyi ag vs hersey gozukuyo ama baglanmiyo orda 1.5 driver diyo ama klasorun ismi 1.6 driver anlamadim gitti zyxel bu arada modem de airties airtouch butonu var.
  • Beyler yaptım şuan macten yazıyorum ppee gibi bi ayar vardı settingste ona kullanıcı adımı ve şifremi yazdım ttnetin oldu.
  • Böyle azimle uğraşıp başaranlar olunca gurur duyuyorum..Ha bu arada Macmini var yeni i5 işlemcili Amerikada 599 dolar türkiyede 2.053 TL eft ile indirimli Sonuna kadar Hackintosh
  • Selamlar Mac kuramadığım için Çıldırmak üzere olduğumu yazmıştım
    en en en en sonundaaaa MAC10.5.6 ve 10.6.6i yi kurmayı başardım . LEO4ALL DA brz yo kat ettim. TOPLAM DENEME SAYIM 30 U AŞMIŞTIR HERALDE Ama ne internet var ne ses v.s İnternet için RT73 driver ı buldum istall ettim ama 'no dıvece'' yazıyor bi işe aramadı yani. ekran kartını 256 mb olarak görüyor. Şu anda benim için elzem konu ŞU İNTERNETİ HALLEDEBİLİRMİYİM ?

Sistem AMD X2 + NFORCE 430 M2N anakart yardımcı olabilecek varmı?

• quote:

Böyle azimle uğraşıp başaranlar olunca gurur duyuyorum..Ha bu arada Macmini var yeni i5 işlemcili Amerikada 599 dolar türkiyede 2.053 TL eft ile indirimli Sonuna kadar Hackintosh

+1
  • Bu arada Pardus 2011 çıkmış, hemen deneme indirimi yapıyorum..Bakalım iyise pardusla devam ederiz
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.