Şimdi Ara

Mac Os X Uphuck Universal DVD V. 1.3 yayınlandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
5.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: murat204

quote:

Orjinalden alıntı: eskurza

core.osx86.hu irc serverina gelin arkadaslar

kanal : #uphuck.DVD

tum linkler ve bilgi orada mevcuttur

Bu server'a girmek için hangi programı kullanıyoruz?

www.mirc.com
  • quote:

quote:

core.osx86.hu irc serverina gelin arkadaslar

kanal : #uphuck.DVD

tum linkler ve bilgi orada mevcuttur

Bu server'a girmek için hangi programı kullanıyoruz?

orda Eskurza dışında sanırım türk yok oda herzaman orda değil

selam bile alan yok yahu
  • Azureus kullanan arkadaşlar Nat sorunu olmadığı halde neden indirim yapamıyorum ve bazende 1.2 kb indirim oluyor
  • yapma hoca nerdeyse tüm gün kanaldayım :) zaten 7-24te durulmaz malum. bu aralar yoğunlar sabırlı olman lazım. Nat sorunun yoksa port forward tamamdır diye düşünüyorum. Geriye iki şey kalıyo bikaç gündür yurt dışı çıkışlarındaki garip yavaşlık yada v1,3ü çekiyosan bende çok yavaş çekebildim
  • Tamam Sevgili Ugur_bek kanalda görüşmek üzere
  • Uphuck 1.3 ü PascalW AMD için 10.4.10 update i ile 10.4.10 sürümüne yükselttim. Nvidia kartlar için problem olduğu söylendiği için Tubgirl 10.4.9 update ile gelen nv40 patchı kullandım. 10.4.10 update i yaptıktan sonra yeniden başlatmadan patch ı yükledim. Sonuç Victory... başarılı,

10.4.10 update için linkleri irc de core.osx86.hu #10.4.10 da bulabilirsiniz. Intel için de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grease2007 -- 23 Haziran 2007; 0:02:55 >
  • ben uphuck dvd yi brave5213 den temin ettim dvdyi takıp boot ediyorum f8 ile komut ekranında -v yazıyorum kısa bir bekleme ardından siyah ekran geliyor bir sayfa dolusu yazı sonunda kernel version
    darwin kernel version 8.8.1 sat dec gibi şeyler ytazıyor hiç hareket yok sorun nedir daha başlamadan hata verdi. sistemim amd 4200 x2 am2 nvidia 7600 gt nforce çipsetli msi k9n platinium 250 gb sata 2 hdd 2 gb ram
  • merhaba arkadaşlar irc kanallarında kimse yok
    bu dvd'yi nerden temin edebilirim
  • Anlaşılan indirecek yeri sizden temin edemeyeceyiz
  • colloquy adlı irc programını kullanırsanız linkleri görebilirsiniz
  • gparted kullandım sistemim açılmıyor açılışta insert boot disk falan diyaor gpart cdsi ile boot etmezsem açılmıyor yani gpart cdsi açılışı ele geçirdi nasıl kurtulabilirim ne yapacam yardım edin hem mac yüklenmiyor hem sistemim gidecek yosa easybcd programımı yaptı bunu anlayamadım biri bana yardım edebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahla -- 23 Haziran 2007; 2:10:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: grease2007

8 Haziran 2007; 15:52:24

v1.3 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uphuck -- 8 Haziran 2007; 15:54:09 >

masa üstü : Mac OS X 10.4.9 kernel 8.9.1, Debian GNU/Linux i386 custom kernel 2.6.20 smp kde beryl, Windows XP
    diz üstü : Mac OSX 10.4.9 kernel 8.9.1, Debian GNU/Linux i386 custom kernel 2.6.20 smp kde beryl, Windows XP
    sorularınız için irc kanalı ve odamız -- core.osx86.hu #osx86.turk

Uphuck 1.3 versiyonu yayınladı. İndirmeye devam ediyor ve yorumlarınızı bekliyorum.

arkadaşım hangi adresten indirdiğini banada söylermisin :) ... Pm
  • Bilgisayarımda 2 birincil, 3 de ikincil partisyon vardı. İkincil partisyonlardan birini "erase" dedim, fakat diğer partisyonları da (arta kalan 2 ikincil partisyon) sildi. İki gündür verileri geri almaya çalışıyorum. E tabi deneme aşamasındaki programlardan böyle şeyler bekleir. Ayrıca bu işlemlerde ortaya çıkan işlem göstergesi bir geliyor bir gelmiyor. Bilgilendirmek istedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: imparatore

Bilgisayarımda 2 birincil, 3 de ikincil partisyon vardı. İkincil partisyonlardan birini "erase" dedim, fakat diğer partisyonları da (arta kalan 2 ikincil partisyon) sildi. İki gündür verileri geri almaya çalışıyorum. E tabi deneme aşamasındaki programlardan böyle şeyler bekleir. Ayrıca bu işlemlerde ortaya çıkan işlem göstergesi bir geliyor bir gelmiyor. Bilgilendirmek istedim.

Aşağıda yazılanları uyguladınız mı?

quote:

kiristof yok anam maalesef bunun turkcesi yoktur.

-------------------------------

yanıp sönen imleç hatasi genelde Partition ininizin aktif olmamasindan kaynaklanabilir... Yada Paritition Table MBR yerie GUid secilmistir.

1- Gparted Live cd yardimiyla, parititon a boot flag ekleyin.
    2- Kurulum sirasinda MUTLAKA MBR partition table secilmelidir.
    3- Baska isletim sistemleri mevcutsa, OSX in diskutility applicationi ni kullanmayiniz.. Gparted
    yardimiyla partitioning islemlerini gerceklestiriniz..

Umarim yardimci olur bu bilgiler..

OSX86.TUrk TeaM
    core.osx86.hu
    osx86.turk
    uphuck.DVD

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: imparatore

Bilgisayarımda 2 birincil, 3 de ikincil partisyon vardı. İkincil partisyonlardan birini "erase" dedim, fakat diğer partisyonları da (arta kalan 2 ikincil partisyon) sildi. İki gündür verileri geri almaya çalışıyorum. E tabi deneme aşamasındaki programlardan böyle şeyler bekleir. Ayrıca bu işlemlerde ortaya çıkan işlem göstergesi bir geliyor bir gelmiyor. Bilgilendirmek istedim.

Aşağıda yazılanları uyguladınız mı?

quote:

kiristof yok anam maalesef bunun turkcesi yoktur.

-------------------------------

yanıp sönen imleç hatasi genelde Partition ininizin aktif olmamasindan kaynaklanabilir... Yada Paritition Table MBR yerie GUid secilmistir.

1- Gparted Live cd yardimiyla, parititon a boot flag ekleyin.
    2- Kurulum sirasinda MUTLAKA MBR partition table secilmelidir.
    3- Baska isletim sistemleri mevcutsa, OSX in diskutility applicationi ni kullanmayiniz.. Gparted
    yardimiyla partitioning islemlerini gerceklestiriniz..

Umarim yardimci olur bu bilgiler..

OSX86.TUrk TeaM
    core.osx86.hu
    osx86.turk
    uphuck.DVD

Hayır uygulamadım. Artık birdahaki sefere. Teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: uphuck

Deneme aşamasındaki programlar bir kenara, sizin yanlışlarınız ve bilgi eksikleriniz sebebi ile bu tür şeyler başınıza gelir. Partisyon değil disk bölümü, ikincil değil mantıksal disk bölümleri. İkincil dediğimiz şey extended partition olur ve arkasından mantıksal disk bölümleri gelir. Türkçe'ye çevirmeye çalışırken öncelikle bu terminolojiyi öğrenin lütfen. ''işlem göstergesi'' ile kastedilen nedir onu hiç bilemiyorum.

ooo bakıyorum kısasa kısas. Türkçe tartışmasına devam. Hehe ne güzel. Uyardığınız için sağolun. Ayrıca, evet bilgi eksikliği nedeniyle yanlış yapmış olabilirim. Kimseye bir kabahat bulmuyorum. Ama bu azarlama tarzı konuşma neden?

İşlem göstergesinden kastım, ilerleme çubuğu/işlem çubuğu, ya da sizin tabirinizle Progress Bar.

Herşeye rağmen osx86 gelişimine katkınızdan dolayı teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imparatore -- 3 Temmuz 2007; 17:07:01 >

• yaaa nereden indiricez yardım edermisiniz lütfen
  • Herkese Marhaba;

Ben uphuck v1.3 ü bir torrent sitesinden indirdim fakat cdr formatında. Acaba cdr formatını windows altında nasıl yazabiliriz???

İyi Çalışmalar...
  • macdan anlayan... emac var elimde msn e giriyorum guncelleme yapıyorum bi sure sonra kapanıyor
  • arkadaşlar geçende jas versiyonunu denemiştim, ethernet kartımı, ses kartımı ve wireless' i tanımamıştı..

wireless 3945
    marvell ethernet tam model hatırlamıyorum ama 88055 olması lazım.
    ses kartıda intel hda uyumlu ama o sürücülerde yememişti..

bunda durum nedir ne gibi paketler var içinde veya 3945 için sürücü desteği geldi mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.