Şimdi Ara

mac os x tiger boot cd si nasıl yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar netten tiger i indirdim ama boot cd si yapamiyorum nasıl yapılacagınıda bilmiyorum bilen arkadaslardan yardım istiyorum tesekkür ederim ilginiz için

• quote:

Orjinalden alıntı: hashasu

arkadaslar netten tiger i indirdim ama boot cd si yapamiyorum nasıl yapılacagınıda bilmiyorum bilen arkadaslardan yardım istiyorum tesekkür ederim ilginiz için

selam kardeş foruma hoşgeldin.

tiger hangi sürüm ?
    mac sistemi için mi PC içinmi önce bunu açıklamalısın.

indirdiğin imaj dosyasını uygun imaj yazma programıyla ( pc için alcohol yada nero, mac için toast ) yazmalısın.

mac kullanıyosan dvd yi takıp bilgisayarı açarken alt tuşuna bas yükleme ekranı gelir.

pc için dvd yi tak pc yi baştan başlat biostan cd den boot ayarlıysa direk yükleme ekranı gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 13 Kasım 2007; 10:00:33 >
  • hosbulduk tesekkür ederim

mac bilgisayarlar içindi belirtmemişim pardon toast ti ariyorum ama sadece toast die mi bi kactane buldum netten ama hangisi roxio var ve toast 8 die geciyo titanium da yazıyo hangisi işimi görür link versem hangisi oldugunu söleyebilirmisiniz http://www.mac-torrents.com/torrents.php bakıp söylerseniz iyi olur ilginiz için tesekkürler cevap bekliyorum
  • roxio dostum.
  • toasta gerek yok.

disk utility ile halledebilirsin,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnat_HiFi

toasta gerek yok.

disk utility ile halledebilirsin,

disk utility ile nasıl yapabilirim
  • indirdiğin dmg dosyasını mount et.
    sonra disk utility'ye gir. orda image dosyasının gözükmesi lazım, ordan burn dersin olur biter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnat_HiFi

indirdiğin dmg dosyasını mount et.
    sonra disk utility'ye gir. orda image dosyasının gözükmesi lazım, ordan burn dersin olur biter.

yardımcı oldugun icin cok tşk edrm.Fakat ben mac kullanmıorum pc kullanıorum o yüzdende disk utility ile yapamıorum. elimde 4.5 gb lık bir tane dmg dosyam var ve birde tiger-x86.tar.bz2 dosyam var...daha önce dmg dosyasını Generic_OSx86_Install_DVD_Patcher_Release1 ile packlemem gerektigi yazıodu bir linkde o linkide kaybetdim forumda bulamıorum. Mümkünse nasıl dvd ye dmg yi bootable yapacagımı anlatırmısınız.şimdidn cok sagolunnnn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.