Şimdi Ara

Mac OS X Lion 10.7.2 Vmware Workstation 8 With iReSign Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    baslikta da belirttigim gibi Mac OS X Lion 10.7.2 Vmware Workstation 8 With iReSign bunu indirdim ve sanal olarak bilgisayarima kurmak istiyorum, sanal olarak nasil ayarlar yapmam gerekiyor bir türlü bir yerde bulamadim bu konuda yardimci olacak arkadaslardan rica ediyorum, kurulum hakkinda bilgi verebilirlermi acaba? Ben sanal olarak öncedenOracle virtualbox ile
    Mac OSX86 kurmustum fakat update yaptigim zaman acilmiyordu ve bu sistemi buldum windows da calistigini yaziyor sanirim, cünkü Ingilizce anlamiyorum, Eger yardimlarinizla kurulumu basarabilirsem cok mutlu olacagim...
    NOT: sanirim unlock falan yapilmasi gerekiyormus benim indirdigim dosyada öyle bir sey yok, ve iso dosyasida yok..
    dosyayi indirdigim adresi bir cok arkadasimiz biliyordur ama ben yinede yazayim umarim link verdigim icin bir sorun cikmaz...

http://imzdl.com/]iMZDL: iOS 5.1 & Mac OS X 10.7.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sessiz36 -- 4 Aralık 2011; 0:47:57 >

• arkadaslar konu günceldir
  • o versiyon çalışıyor
    fakat konfigurasyonu biraz zor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcanx

o versiyon çalışıyor
    fakat konfigurasyonu biraz zor..

Kardes bilgin varsa nasil yapildigini yazarmisin en azindan benim gibi kurmak isteyen arkadaslarda bu sayede kurulumu yapmis olur...

Ben bu mesaji yazali cok oldu simdiye kadar aciklayan bir kisi cikmadi, bende aldim bir tane

Apple MacBook Air MC966D/A Netbook, 33,78 cm (13,3 Zoll)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.