Şimdi Ara

Mac OS X denemek istiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Mac Os X denemek istiyorum. Şimdi ne indireceğimi bilemedim. Os X Mountain Lion falan var neyi seçmeliyim. Windows 7 kurulu bilgisayara kurabilir miyim ? (Çift işletim sistemi olsun istiyorum) ? Hangi sürümü ve nereden indirmeliyim ?

• Bilgisayarının Özelliklerini Yazabilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesbursali

Bilgisayarının Özelliklerini Yazabilir misin ?

merhaba hocam benım imzamdaki sistemime kurabilirmiyim?
  • kurabilirsin yalnız kurulum aşamasında iken özelleştirden ekran kartını ATI seçmelisin
  • quote:

kurabilirsin yalnız kurulum aşamasında iken özelleştirden ekran kartını ATI seçmelisin

peki hocam bunun için bir kaynak verebilirmisiniz yani hem mountaıon lıon kurulumununu yapmak için hemde aynı zamanda w8 çalıştırmak için bu sayede sadece takıldığım konularda soru sorayım yada araştırayım çünkü düz anlatımlar var ama hiçbişey anlamadığımdan pek mantıklı bi yol olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

quote:

kurabilirsin yalnız kurulum aşamasında iken özelleştirden ekran kartını ATI seçmelisin

peki hocam bunun için bir kaynak verebilirmisiniz yani hem mountaıon lıon kurulumununu yapmak için hemde aynı zamanda w8 çalıştırmak için bu sayede sadece takıldığım konularda soru sorayım yada araştırayım çünkü düz anlatımlar var ama hiçbişey anlamadığımdan pek mantıklı bi yol olmuyor

http://iatkos.me/forum/viewforum.php?f=76&sid=f440337269199f39ca549d3224bc1328 Buyur bu yardımcı olur inşallah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fefeyx

quote:

http://iatkos.me/forum/viewforum.php?f=76&sid=f440337269199f39ca549d3224bc1328 Buyur bu yardımcı olur inşallah

teşekkürler yarın gündüz bakıcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'ye MAC OS kurmak istiyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.