Bildirim
MAC OS X 86 DVD YE BİOSTAN BOOT YAPILMIYOR YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
DVD sürücünüzle başka bir DVD boot edebildiniz mi? -
bios ayarlarından boot seçeneğinde ilk sıraya DVDROM u al -
vmware e de yuklemeye kalktıgım zaman normal dvd romdan okumuyor mac os x dvd sini sanal diske kopyalıyorum ancak oyle okuyor dvd yi bilgisayarı bastan baslat deyip hard disk boot priority i boot a gore ayarlıyorum dvd yi gormuyor ne yapmalıyım bunu boot a ayarladıktan sonra gordurmek icin -
Birde benim anakart ds3 onda boot diye ayrı bir bolum yok ama advanced settings olması lazım orda hard disk priority var bana bootun ds3 de nerde oldugunu solerseniz -
Biraz Once Denedim sadece mac os x86 dvd sini okumuyor windows xp cd si koydum actı ama mac os x i acmıyor sanal makinada goruyor dvd yi ama yahu ne bicim is yardım edebilirsenix sevinirim -
quote:
Orjinalden alıntı: pcmaniafethi
Biraz Once Denedim sadece mac os x86 dvd sini okumuyor windows xp cd si koydum actı ama mac os x i acmıyor sanal makinada goruyor dvd yi ama yahu ne bicim is yardım edebilirsenix sevinirim
senin anakartın ide kontrolcüsü ''jmicron'' denen illetten zaten birçok kişinin derdi var bununla osx dvd'de hiçbir live Cd'de boot etmez..
Sadece ''JaS.10.4.8.SSE3.Intel.Only.iso''ya Jmicron patch'i yapılarak boot edilebilldiğini söyleyenler var, insanelymac'e bakabilirsin.. -
ben su anda mac os x86 ı vmware de calıstırmayı basardım ve bu mesajıda mac den yazıyorum :) valla gercek makineye yulemeyi denicem bir yol daha dusunuyorum yuklersem zatne direk gidip 250 gb lık hdd alacam su anda sanal makinede mac kullanmam ragmen vista super falan diyenler bence biraz mac kullansın vallahi ben hayran kaldım gercek makineye yukleyebilrisem zaten windows kullanamayı bırakacagım aklımdaki gercek makineye yukleme yoluda tiger.bz2 li dosyayı yukluyorum ben jas 10.4.6 ile yuklemeye calıstım gercek makineye olmadı yukledigim dosyayı dvd ye cekip hem sanal hemde gercek makinede deniyecegim hicbiride olmazsa artık gider bir mac mini alırız :)Normal bilgisayardan ucuz valla hemde duo core islemci var icine :)1250 ytl 1.66 duo core olması lazımdı :) neyse yardımlarınız icin tesekkurler eger yine onerisi olan varsa buyursun solesin denerim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X