Şimdi Ara

Mac Os X 10.7 Lion Kurulum sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Hackintosh 10.6.6 Kullanıyorum . Sorunsuz kullanıyorum .

Bu konuyu açma nedenim benim gibi hackintosh kullanıpta kurabilen varmıdır acaba ?

Ben bir kaç deneme yaptım . Mesela normal dmg'yi tıklayıp program kurar gibi kurdum. Yaklaşık 10dk sürdü. Ve sistem yeniden başladı. Fakat hiç bir değişiklik olmadı yine 10.6.6 olarak açıldı. hiç bir hata filanda vermedi.

iBoot ve Chameleon dvd'den kurmaya calıstım daha boot ekranındayken donup kalıyor.

Varmı kurabilen kurmayı başarabilen yada fikri olan ???

• dur kardeş naptın sen lion daha doğru düzgün çıkmadı ne hackintosh'u =))
    piyasada dolanan lion ön sürüm bile değil, developer'lara sağlanan sürüm =)
  • Kurmayı başarabilen olmuş mesela netkasta kurulum için bişeyler anlatmışlar ama ingilizce kıt oldugu icin pek bisi yapamıoz :) beta bile olsa öyle özellikleri varki insanın basını döndürüo :) Şuan arastırdıgım kadarıyla boot edebilen Chameleon geliştiriliyor. Bekliyorum bende merakla. nolcak bakalım
  • Kardeş link verebilir misin zahmet olmazsa. Merak ediyordum bende=)
    edit:gerek kalmadı buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpian -- 6 Mart 2011; 22:12:54 >
  • aha baknn kuran olmus dedim buyrun buda kanıtı :D

http://www.youtube.com/watch?v=r5WXpk6iFVo

yanlız sesi kısıp izleyin cocugun sesini dinleyince ana avrat duz gidesim geldi verem verem konusuo sinirlerim bozuldu:D
  • Ne özelliği varmış bu kadar da başınız dönmüş, merak ettim..
  • aynen kardeş konuşamıyor resmen
    daha zaman var bence.. şimdiki düzenimi bozmaya hiç niyetim yok doğrusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Launchpad - iOS tarzında masaüstü yönetimi ve klasörleme
    Full-screen apps - Tam ekran uygulama çalıştırma
    Mission Control - Dashboard ve Expose karışımı daha dinamik multitask yönetimi.

Bu özellikler başımı döndürmeye yetiyo kardeş . Tabi görüşler değişebilir. Herkezin bakış açısı farklıdır ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratveb

Launchpad - iOS tarzında masaüstü yönetimi ve klasörleme
    Full-screen apps - Tam ekran uygulama çalıştırma
    Mission Control - Dashboard ve Expose karışımı daha dinamik multitask yönetimi.

Bu özellikler başımı döndürmeye yetiyo kardeş . Tabi görüşler değişebilir. Herkezin bakış açısı farklıdır ;)

eevt arkadaşlar öne cıkan özellkler bunlar bir kaç göze carpan özellkte var ama bunlar kullanım rahatlıgı sunan uygulamalar ama kötü haber şurda bunları zevkli bir şekilde kullanmanız için magic mouse yada benim şiddetle tavsiye ettiğim multi touch pad şart onlarsıda kullanılır ama tadı olmaz

bizzat denendi ve deneniyor.

• Bu sayfaya bakmakta fayda var.
    quote:

http://www.macosxapplications.com/system-disk-utilities/apple-mac-os-107-developer-edition-screenshots-impressions/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.