Şimdi Ara

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.903
Cevap
287
Favori
465.648
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladım o zaman çok iyi en azından maaş aldığımız gün harcamadan önce transferi yaparım diye düşündüm, teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ilk ayı sorunsuz atlaşmış biri olarak soruyorum. kendi enpara hesabımdan eşimin qnb hesabına atıp geri çekmiştim. yukarılarda kendi hesabından kendi hesabına olunca sıkıntı yaşanmıyor diye bir ibare gördüm. bu ay değiştirsem de eşimin kendi yapı kredi hesabından onun kendi hesabına mı atsam? bu sefer banka değişti diye sıkıntı olmasın. aynı şekilde devam mı etsem sonuçta 1.ay tamamdı. ne yapsam :/

• freeagle kullanıcısına yanıt
    Hojam bu sizin alabileceğiniz bir risk. İlk ay iptal olmadı ise bu ay iptal olmama durumu yok. Banka ilk ay eksikliklerini gördü, tecrübe edindi. Bundan sonra eleme yapması daha kolay olacaktır. Bu nedenle başkanın değiştirilmesini bence kimse tavsiye edemez. Farz edin ki bu sebeple iptal oldu tavsiye veren kişiden kabahat bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: freeagle

ilk ayı sorunsuz atlaşmış biri olarak soruyorum. kendi enpara hesabımdan eşimin qnb hesabına atıp geri çekmiştim. yukarılarda kendi hesabından kendi hesabına olunca sıkıntı yaşanmıyor diye bir ibare gördüm. bu ay değiştirsem de eşimin kendi yapı kredi hesabından onun kendi hesabına mı atsam? bu sefer banka değişti diye sıkıntı olmasın. aynı şekilde devam mı etsem sonuçta 1.ay tamamdı. ne yapsam :/

hem kendimin hem eşimin qnb hesaplarına, kendi teb hesabımdan göndermiştim ilk ay. qnb den çıkışları da kendi hesabımdan kendi teb hesabıma, eşimin hesabından benim enpara şeklinde karma karışık yaptık.

ikinci ay riske girmek istemedim, ikimiz de kendi hesaplarımızdan kendi hesaplarımıza transfer ettik. ben teb->qnb->teb; eşim de garanti->qnb->garanti.

iptal olan yok. olacağını da sanmam.

Eskiler çalışanı elleyip bozma yeni icat çıkarma derler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Slm, kampanya ya KATIL önceden hiç çıkmamış ve yeni çıkıp KATILAN var mı? Ben 1 umut cıkar diye bekliyorum halen hiç katılamadım,görmedim,bilmedim,duymadım  

Bankanın aklını bulandırmayın.

Olması gereken herkesin kendi hesabından QNB'ye gönderip, yine kendi hesabına çekmesi. QNB, her koyun kendi bacağından asılsın istiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İlk ay enparadan qnb ye mi attınız. Yanlış yazdınız galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya sonrası parası geri alınan ve şikayet sonrası bir sonuç alabilen var mı?

Bddk ya başvurdum ama bir cevap alamadım henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horizoon -- 11 Ocak 2025; 1:41:49 >
  • horizoon H kullanıcısına yanıt
    Bddk sallamıyor böyle şeyleri tbb hakem heyetine başvurun

• tilgaz kullanıcısına yanıt

Selamlar, bende aralik 15`inde kk`yi aldigimdan beri kampanyanin gelmesini bekliyorum. Sorunuzu bende merak ediyorum. QNB`nin oltasina takilmis gibi hissediyorum  

• pürkinator P kullanıcısına yanıt
    Ben konuştum Türkiye’de tek bir suriyeli kalmamasıyla birlikte Ali koçunda istifa etmesiyle kampanya yayınlanacakmış

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt

Bugün tbb ye basvuruyuda yaptım

İlk fırsatta tüketici hakem heyetinede basvurucam

• Kampanya devam ediyor mu? Qnb müşterisi değiliz , enpara var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya iptal. Müşteri hizmetleri sizi oyalamak için yalan söylüyor. Katılanların bile %80 inden parayı geri aldılar. Siz siz olun bu dengesiz bankanın ipiyle kuyuya inmeyin..

• O kadar şikayet yaptık her yere daha 1 tane bile geri dönüş gelmedi , olumlu bir bilgi gelen paylaşabilirse iyi olur

• Evet şimdi de iptal ettikleri yetmiyormuş gibi kart ücreti yansıtmışlar yıllık tamamen hukuksuz bir yılı geçmeyen karttan kart üyelik ücreti kesemezler şaka gibi bir banka bunla uğraşıcam bir de komedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Vatal

Evet şimdi de iptal ettikleri yetmiyormuş gibi kart ücreti yansıtmışlar yıllık tamamen hukuksuz bir yılı geçmeyen karttan kart üyelik ücreti kesemezler şaka gibi bir banka bunla uğraşıcam bir de komedi
    Yukarıda çok yazıldı Qnb kart aidatını 12. ekstrede değil kesilen ilk ekstrede alır ve hukuksuz değil de artık thh ye de gitseniz bankayı haklı bulup iade etmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 15 Ocak 2025; 13:30:44 >
  • 
Sayfa: önceki 241242243244245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.