Şimdi Ara

Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.138
Cevap
273
Favori
499.643
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

normal şartlar altında trendyol kredi kartının yıllık 680 TL kart aidatı var haberın olsun. mümkün mertebe puanı hemen kullan ve kartı kapat yıllık kart aidatının hangı ay hesabına yansıtılır kımse bilemez. bu arada maaşını taşı kampanyası kapsamında trendyol kredi kartı çıkartmış isen eğer, 12 ay boyunca kart aidatı alınmayacağı kampanyada yazıyor zaten merak edecek bir husus yok

• ozalylmaz O kullanıcısına yanıt
    QNB'den ilk kez Trendyol kart vasıtasıyla kredi kartı alanlara ömür boyu aidatsız bu kart. Müşteri hizmetlerinden teyit ettirdim.

QNB Go kart ömür boyu aidatsız pop-up reklamı çıktığı için hiç gerek yokken ona da başvurdum ama müşteri hizmetlerine sorduğumda bu kartın bana aidatsız olarak tanımlanmadığını söylediler. Go kesin aidatsız diye düşünen arkadaşlara duyurulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugn geri alınan var mı ?

• Nedenniptal oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çapraz transfer çok saçma

• dogii kullanıcısına yanıt

SMS geliyor mu iptal oldugunda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saubjk06 kullanıcısına yanıt

hiç bir bildirim gelmedi şans eseri girip öğrendim.

• glory34 kullanıcısına yanıt
    Qnb den aldığın ilk kredi kartı aidatsız sadece .ilk Go'yu alsan aidatsız olurdu..2.karta aidat alıyor, almıyoz deseler bile alırlar.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Evet öyleymiş. İptal ettim gitti aidatlı olanı.

Qnb'nin aidatı kafanıza takmayın, 6 ay kapatmama sözüne aidatı iade ediyorlar.

• dukeler kullanıcısına yanıt
    500 TL puan teklif etmişlerdi kabul etmedik, boşuna mı iptal ettirdim şimdi? :)

Bir tane daha kart var, Troy Discover aidatlı. Ondan 500 TL puan alsak ve aidat çıksa iade ederler mi kesin aidatı?

• Tekrar tanımlanan kampanya ikinci defa iptal edildi. Kampanya koşullarını sanırım anladım. QNB hesabı açıp hesabına para gönderenin kampanyası kötü niyet sebebiyle iptal edilebiliyor. Kampanyaya katılıp ödül almak çok kötü bir davranış. Kampanya için hesaba 200 bin lira göndermeyenlerden ve QNB’de hesap açmayanlardan kampanyası iptal edilen var mı? Hatamız burada galiba.

Hayır 750 TL Puan Tanımlanan Trendyol kartlar aidatsızmış Mh öyle söylemiş. Size 750 tanımlandıysa sıkıntı yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tüketici hakem heyetinde her alan biriyle görüştüm. Durumu ve taahhütnameyi özet olarak izah ettim. Çok büyük ihtimalle kazanacağımı söyledi. Bilginize

• Triplxt. kullanıcısına yanıt

Kampanyaya katılma koşulu vadesiz hesap ve kredi kartı QNB de hesap açmadan kampanyaya nasıl katılım sağlanacak?

• BJKMET B kullanıcısına yanıt
    Hakem heyetleri bakmıyor Başvuracaksanız Bankalar birliğine başvurun dememişler miydi ama zaten Her Thh bir de değil hepsinde farklı kararlar çıkabiliyor ama çoğu muallak konularda artık tüketiciye olumsuz firmalara olumlu dönüşler oluyor. Hele zaten onlara göre avantadan geldiklerini düşündüğü miktarlara direkt red verirler.Olumlu dönüş yapsalar bile banka itiraz edip mahkemeye taşıyabilir Mahkemede de kazanırsa bir de üste vekalet ve dosya masraflarını da ödemek zorunda kaldığınız bir ihtimalle de karşılaşmak mümkün..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt
    Tabi ki bu riskleri de göz önünde bulundurup ona göre başvuru yapmak gerek. Ben bulunduğum ilden bilgi aldığım için başvurma riskini göze alacağım gibi duruyor.

• Daha fazla ugraşmadan kartı ve hesapları kapattım güle güle QNB.

• fkoc38 F kullanıcısına yanıt

Ciddi değildim, tepki gösteriyordum. Katılım göstermeyeni kampanyadan da atamazlar.  Resmen kampanyaya katılan herkesi kampanyadan atabiliyorlar. Para göndermek, kredi kartı sahibi olmak ve hesap açmak dışında başka gereken bir şart yok. İnsanlar da başka bir şey yapmıyor. Böyle saçma iş yapan başka banka görmedim.

1. Kendi hesabındaki maaşını/birikimini QNB’ye göndermiş ve parayı orada tutmuş. İptal edilmiş.
    2. Kendi hesabındaki maaşını/birikimini QNB’ye göndermiş ve parayı başka hesabına göndermiş. İptal edilmiş.
    3. Kendi hesabındaki maaşını/birikimini QNB’ye göndermiş ve daha sonra aynı hesaba geri göndermiş. İptal edilmiş.
    4. Kendi hesabındaki maaşını/birikimini QNB’ye göndermiş ve daha sonra bir yakınına göndermiş. İptal edilmiş.
    5. Başkası hesabındaki maaşını/birikimini kampanyaya katılanın QNB hesabına göndermiş ve herhangi bir hesabıyla geri almış. İptal edilmiş.
    6. Başkası hesabındaki maaşını/birikimini kampanyaya katılanın QNB hesabına göndermiş ve parayı alan da kendi hesabına göndermiş. İptal edilmiş.

Örnekleri çoğaltabiliriz ama hepsinin tek ortak noktası, hesaba para girmesi. Dolayısıyla da para girmesi kötü niyet sayılabiliyor. QNB de keyfine göre niyet okuyor.   Aynı şeyleri yapıp kampanyası henüz iptal edilmeyenler de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 24 Aralık 2024; 15:25:22 >

• 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.