Günde zirt pırt müşteri hizmetlerini arayıp darlayan, Cimere yazan BDDK yi deneyen tipleri unutmayalım. Bunun gibi kac kampanya fırsat bitirdiler sayısı belli değildir. Yengeç sepeti hikayesi bizim ülkeye yazılmıştır. |
Maaşını QNB'ye Transfer Eden Kazanıyor - 20.000 TL ödül (220. sayfa)
-
-
Üsluba bak inanılmaz. Yazdığıma pişman oldum. Ağlayın falan çocuk musunuz bu nasıl bir cevap? Kampanya bittiyse de bitti, gün içinde 1-2 yorum gördüm geri geldi diye o yüzden yazdım.
Kimse demiyor, 200 bin atabiliyorum ki 20 bin üzerinden örneklendirdim kendi adıma. İmkanım var çünkü en yüksek limiti yazdım.
Oradaki anlatmak istediğim basit, kampanyanın ''maaş'' adıyla sunulmasının saçmalığı.
Yanıltan kim onu da anlamadım hatta komple neye öfkelendiniz onu anlamadım. Neyse işinize bakın bu üslup ile beni alıntılamayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugruna -- 20 Aralık 2024; 23:48:6 > -
bu ülkede adalet avukat sayısıyla mı belirlenir demek istediniz ? Konuyu açar mısınız ?
-
Hocam şu foruma ne zaman girsem ağzım açık okuyorum mesajları. İnanılmaz adamlar var , kampanyayı kaçırdı kimse yararlanamasın diye bitirmeye çalışanı gördük. Herifler gidip BDDK ya şikayet yazısı yazdı, nasıl para dağıtabilirmiş banka diye. Ulan aynı bankalar şirketlere milyarlar dağıtıyor promosyon diye, aynı bankalar emeklilere dağıtıyor. Nkolay, ing , Akbank hepsi yapıyor. Bunlar babalarının hayrına mı veriyor sanıyorsunuz siz parayı ? Sana yılda 2.4 milyon hacim yaptırıyor adam 24 milyon kredi satıyor bu hacimle. Meczup herifler gidip sağda solda saçma salak yorum yaptı durduk yere insanlar borçlu çıktı.
-
bankanın bedavaya 5-20k Promosyon verdiğini düşünen arkadaşlara çok güzel bir yanıt olmuş. Bankaların en büyük kar kalemi zaten kredi verebilmek veya kredi kartı harcaması yaptırabilmek. Bu kampanyada 12 boyunca hem kredi kartım açık kalacaktı hem de bankaya söz verdiğim miktarda para transferi yapıp bankanın hacim oluşturmasını sağlamasına destek sağlamış olacaktım. Karşılığında ise promosyon alacaktık.
Burada bankacı arkadaşlara soruyorum. 100 TL'lik kredi kartı harcamanızda bankalar en az yüzde 3 ile 3 TL hiçbirşey yapmadan para kesiyor. Devlet bile bazı yerdelerde KDV'si yüzde 1 tutuyor. 100 TL'lik üründe banka 3 TL kazanırken devlet 1 TL kazanıyor.
Neden bir dolu ödeme hizmeti firması ve küçük banka açıldı sanıyorsunuz?
-
Şurda o kadar boş konuşan adam varki sizin kafanız mı güzel banka kampanya yapmayı beceremediyse millet şikayet eder ben kendim ve eşim katıldık kart altık benimki iptal oldu ayrı parayla yaptık çapraz işlemde yok gelde açıkla bakalım boş boş konuşacağınıza ergenler -
Hesabımızı, kredi kartını, enparayı vs. ne varsa kapattık.
-
Arkadaşlar kimse bu konuya girmek zorunda değil favorilerden çıkarırsanız ya da hiç tıklamazsanız girmez ve görmezsiniz olur biter konunun kilitlenmesini gerektirecek bir durum yok zira
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 21 Aralık 2024; 13:47:1 > -
Kredi kartı olmayanlara bu kampanya çıkmıyor mu? Benim aktif kartım yok kampanya bende görünmüyor. -
Kredi kartı kullanma şartı var kampanyada, benim de kartım yok kampanya gözükmüştü kredi kartına başvurdum vermediler kampanya da gitti sonrasında :) -
bu durumda şikayet vardan şikayet oluşturursanız tanımlıyorlar kampanyayı hesabınıza
-
Hocam kredi kartı vermiyorlar ki o olmadan kampanyayı nasıl kullanacam -
Konu bir kaç kişi istedi diye niye kilitlenecekmiş. Bunlar herhalde bankanın elemanları. Girmezsin arkadaşım olur biter. Belki ilerde herkesin kampanyasını iptal ederler, burası aynı zamanda birlikte hareket etme ve yol gösterme yeri.
-
Kredi kartı çıkarttırmak için mi kampanyaya başvurmak için mi hocam? -
bu kampanya hala devam ediyor mu ?
-
Kartımı ve hesabımı uygulama içerisinde bulunan Q’dan kapattım. Bir daha da bu bankaya uğramam herhalde -
bende kapattım hepsini kem küm ediyorlar sürekli çözüm odaklı değiller. yok tanımlanır yok bekleyin bugün yarın ertesi gün çocuk kandırıyorlar sanki en sonunda mobil şubede dahil hepsini zorla iptal ettirdim.
-
arkadaşlar artık konuyu kesin bence cünkü coluk cocuk oyuncağına döndü buralar.
Sadece şikayet kaydı iletmiş ve kampanya tanımlaması tekrar yapılmış arkadaşlar yazarsa iyi olur.
Onun dışında kampanya zaten bitmiş.
Eğer sorunu çözmeseler bende tüm hesap/kartlarımı kapatacağım. Kartları zaten harca- öde mantığıyla calısıyor hiçbiryerde taksit vs yok anlaşma yok.
Bizden eksilen bir şey olmaz .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X