Samsung i9250 Google Galaxy Nexus Çok Temiz (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> İkinci El - Ödüllü Anket >> İkinci El >> Cep telefonu ve aksesuarları >> Samsung
kutayy => Samsung i9250 Google Galaxy Nexus Çok Temiz (11.11.2014 11:37:07)
SAMSUNG i9250 Google GALAXY NEXUS 16 GB - Koyu Gri

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

Telefonu 11/06/2012 tarihinde Ankara Cepa Avea Şubesinden aldım, ürünün faturası mevcuttur. IMEI kayıtlıdır.

16 GB hafızalı, Koyu Gri renktedir. Telefonu sürekli olarak kılıf ve ekran koruyucu ile kullandığımdan ekranında veya cihazın dış yüzeyinde yıpranma yok denecek kadar azdır, hatta yoktur. Fotoğraflardan da anlaşılabilir.

Telefonun yanında orjinal SPIGEN Ultra Hybrid modeli beyaz kılıf vardır. Ayrıca ekranında yine SPIGEN'in Ultra Oleophobics modeli parmak izi ve yağ tutmayan ekran koruyucu mevcuttur. Kılıf ve ekran koruyucu ile ilgili araştırmayı yapabilirsiniz, telefonun ne kadar özenli olarak kullanıldığını anlayacaksınız.

Telefonun kutusu dahi ilk günkü gibi saklanmakta olup, kitapçığı, kulaklığı ve şarj aleti olarak tam aksesuardır.

Telefon Android 4.3'tür. Telefon Google'ın olduğu için saf android sürümüdür. Samsunglardaki gereksiz programlar vs. yoktur. Google Play Store'dan istediğiniz programları kendiniz yükleyebilirsiniz. Bu sayede telefon kullanılmayan gereksiz programlar ile yavaşlamaz. Cihazın pili 1 tam günü rahat çıkarmaktadır.

Referans olarak; gittigidiyor hesabıma bakılabilir. (kutayy)

Takas Düşünmüyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

flasource => Samsung i9250 Google Galaxy Nexus Çok Temiz (19.10.2014 22:00:54)
Bu temizlikte ürün gerçekten zor bulunur, elimde başka cihazlar olmasa alırdım.umarım kıymetini bilen bir alıcıya gider, iyi satışlar

kutayy => Samsung i9250 Google Galaxy Nexus Çok Temiz (19.10.2014 22:35:15)
Çok teşekkürler, umarım dediğiniz gibi kıymetini bilecek bir alıcıya gider. Size de iyi satışlar.

danGerfuLL => Samsung i9250 Google Galaxy Nexus Çok Temiz (22.10.2014 11:27:44)
Kardeşime aradım aradım bulamadım, gittim Zenfone 5 aldım mecburiyetten. Onun da bataryası çıkmıyor o nedenle problem olacak ileride.

Guest-C513C900A => Samsung i9250 Google Galaxy Nexus Çok Temiz (26.10.2014 14:22:47)
özel mesaj gönderdi hocam. cevabınızı bekliyorum

Sayfa: [1]