Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (409. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 36 Misafir (12 Mobil) - 34 Masaüstü18 Mobil
5 sn
106.490
Cevap
1.753
Favori
5.699.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
258 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jack dannies

Herkese iyi günler,TV alıcaz kafam karıştı yardım ederseniz sevinirim 49ks8500 ile 55ju7000(kapalı kutu )fiyatları çok yakın 4000tl..

Büyük ekran alınması taraftarıyım ama
    curved taraftarı değilim
    bu anlamda kapalı kutu olduğuna eminsen
    tabiki 55ju7000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Cevap vermiş; Var, devletin dini adalettir… Adaleti olmayan devlet zaten dinsizdir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

50KU7000 ile 48VLX 8586 arasında 170 tl var. Hangisi der kacarim:))

Dur kaçma
    cevabını al öyle git
    Grundig 48 VLX 8586

edit: bir üstteki mesajda cevap verilmişzaten soruma :)))))

peki ku7000 de mi VA panel ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corvinnus -- 26 Ağustos 2016; 0:25:44 >

Orijinalden alıntı: dallass

quote:

Orijinalden alıntı: bury21

Arkadaşlar bugün kafamdaki fikirleri şekillendirerek aklıma yatan 2 tv yi sizlere danışmak istiyorum lütfen yardımcı olun..

LG 55UH770v Ultra hd 4k mı??
    Samsung 55KU7500 Super uhd 4k mı??
    Fiyatlar neredeyse aynı 4500 civarı

Lütfen yardımcı olun..özellikle sen dallas kardeşim..

Arkadaşım
    öncelikle o lg'yi eliyoruz
    ku7500'e gelirsek, ku7000'den daha performanslı ama
    ben sana eğer ebat kriterinden biraz taviz verirsen
    Samsung 49ks8500'ü öneririm...

@dallass kardeşim sanada zahmet veriyoruz ama içimde kalacağına yazayım dedim,
    Şu sölediğim 2 model (lg 55uh770v--samsung55ku7500 )
    Yani kardeşim bana öyle birşey deki hani örneğin şunun şundan şu artısı şu eksisi vardır gibi vs.
    Bende tatmin olayım senin önerinle alacağım tvyi izlerken seni hatırlayayım 😊
    Kafama takılan en önemli şey lg super uhd olması samsung normal uhd

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bugün kafamdaki fikirleri şekillendirerek aklıma yatan 2 tv yi sizlere danışmak istiyorum lütfen yardımcı olun..

LG 55UH770v Ultra hd 4k mı??
    Samsung 55KU7500 Super uhd 4k mı??
    Fiyatlar neredeyse aynı 4500 civarı

Lütfen yardımcı olun..özellikle sen dallas kardeşim..

Arkadaşım
    öncelikle o lg'yi eliyoruz
    ku7500'e gelirsek, ku7000'den daha performanslı ama
    ben sana eğer ebat kriterinden biraz taviz verirsen
    Samsung 49ks8500'ü öneririm...

@dallass kardeşim sanada zahmet veriyoruz ama içimde kalacağına yazayım dedim,
    Şu sölediğim 2 model (lg 55uh770v--samsung55ku7500 )
    Yani kardeşim bana öyle birşey deki hani örneğin şunun şundan şu artısı şu eksisi vardır gibi vs.
    Bende tatmin olayım senin önerinle alacağım tvyi izlerken seni hatırlayayım 😊
    Kafama takılan en önemli şey lg super uhd olması samsung normal uhd

işte sorun burada
    her tavsiye isteyene düşündükleri tvnin neden alınmayacağını
    her mesajda izah edersek evin yolunu bulamayız/bulamıyorum

her zaman şunu söylerim
    burada bir tv öneriliyor bir diğeri önerilmiyorsa
    inanın bu ilgili tvler çokca irdelenmiş artı ve eksi yönleri ele alınmıştır.

yinede soruna cevap vermem gerekirse
    LG ister 200 hz. ister süper uhd olsun,
    50 hzlik samsung ku7500/7000'in performansına ulaşamıyor
    durum böyle olsada, samsungunda ku modelleri özelliklerinden kırpılmıştır,
    bu yüzden sana KS 8500 almanı önerdim,
    ve hala 8500 almanı öneriyorum...

• dallass kullanıcısına yanıt
    merhaba dallas bey. daha öncede tavsiye istemiştim. 65 inc 8000 tl limitli bir tv önerisi istiyorum. 3d çok önemli değil.

quote:

Orijinalden alıntı: dragotreis

tv alacağız dedik, forum var dedik, bakar bir şeyler buluruz dedik...

ama anladım ki buraya bakıp tv almak mümkün değil. televizyonlarını yeni açan seyircilerimiz için hayrına yazıyorum; bu mesajı okuduysanızt:

tv tavsiyesi için boşuna buraya bakmayııın.

bana dua edersiniz belki.

o tv alınmaz bu tv alınmaz. youtube açılmıyor, psp bağlanmıyor, videolar donuyor, wifi yi görmüyor, film izlenmiyor, banding yapıyor, ekranı çok parlak.... ulan sanki 100-200 liralık çakma ürün almış da millet şikayet ediyor. en ucuzu 2500 lira. servis geldi bunlar böyle dedi, telefon ettim bu modellerde standart dediler... ulan bi millet bu kadar mı m.l yerine konur ya... kimse kusura bakmasın. büyük harfle de yazayım bildiğin M.L. tonlarca para ver, sonra o standart bu normal.. servis gelir tv kurmadan kaçar.. soru sorarsın muhatap yok.. kuzu kuzu ödeyelim taksitleri sonra saatlerce uğraş dur garip garip sorunlar için..

iki tane k.çı kırık tv tavsiye edip, şunu değil se şu yüzden şunu al demek dururken, bir de kişisel tartışmalar olmuş, oraya hiç girmiyorum. emniyete kadar gitmiş mevzu .

Arkadaşım
    Mesajlarına şöyle bir göz attım
    otomobil bölümünden gelmişsin
    bu konuya daha önce hiç yazmamışsın, daha sonra sanırım tv ihtiyacın olduğu için bu konuma denk gelmişsin
    ve sonra konuda birkaç sayfayı okuyup, idam fermanımızı imzalayıp kalemimizi kırmışsın

sen, özellikle benden bir tv tavsiye isteğin olduda,
    ben sana alınacak tv yokmu dedim,
    konu hakkındaki olumsuz yönde yazdıkların haricinde, katıldığım bazı noktalar var
    mesela maalesef bazı arkadaşlar sanki piyasada alınabilecek tv kalmamış gibi
    zaten kafası karışık vaziyette olanların kafasını dahada karıştırıp, insanların içini karartıyorlar
    örneğin bi albani'miz vardı sürekli o alınmaz bu alınmaz der durur sonra 2006/2008 model tarihi eserlere övgüler yağdırırdı,
    ama ben asla aynı görüşe sahip olmadım...
    ve her zaman şunu savundum "teknoloji geri değil ileri gider"....

Şimdi varsa bir tavsiye isteğin yaz kriterlerini bakalım bir çaresine...

şimdi arkadaşım;

konu seninmiş diye üstüne alınmışsın, haklı da olabilirsin.

herhangi bir sayfadan gelmedim. 9 yıldır foruma üyeyim.

herhangi bir konuya yorum yazmamak neyin ispatıdır anlayamadım. yorum yazmadan yorum okumak foruma üye olmayanların bile yapabildiği bir şey.

tavsiye isteyip de cevapsız kalan 100 lerce soruyu bulup getirmeme gerek yok herhalde. kaldı ki ben, sırf tekrar olmasın, soru kalabalığı olmasın diye, tavsiye istemeden okuyabildiğim kadar sayfa okuyup kendi kendime cevap bulmaya çalışıyorum. bu yüzden de "yabancı" ilan ediliyorum. "otomobilden gelmiş" sayılıyorum.

kimsenin şahsına yönelik bir durum da yok yazımda. sadece abartılı kişisel bir tartışma olmuş, onun da yerinin burası olmadığını anlatmaya çalıştım.

yardım teklifin için de sağol. dün şans eseri uğradığımız bimeksten 49PUS7101, 2999 liraya aldık. mağazaya özel indirim dediler. bimeks sayfasında bile 3400 liraydı. açılmamış kutu vereceklermiş.

Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak.
    Siyu Kabilesi

olur da 75 yıl yaşayabilirsek şu fani dünyada, olmazsa olmaz uyku için bile günlük 8 saatten 25 yıl harcarken, iş için, yani çalışmak için, yani PARA için 10-12 saatten yaklaşık 34,5 yılımız gidiyor.. ömrümüzü bu şekilde tüketmeli miyiz? elbette çalışmalıyız ama biz bunun için mi yaşıyoruz?

• dragotreis kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım burada anlatmak istediğim şeyi es geçme,
    Benim için o konudan şu konudan gelmen tabiki önemli değil,
    Zaten tv ihtiyacın olduğu için konuya yorum yazdığını anladım,
    Senin hatan
    Hiçbir soru sormadan, Konuyu kendince okuyup değerlendirmen ve akabinde eleştirel bir yazı yazman,
    Bende, bunu böyle yapacağına,
    Önce bir soru yöneltseydin ve muhatap bulamadığın zaman yapsaydın konu hakkındaki eleştirini dedim...

Öte yandan belki pişmiş aşa su katılmaz ama seçimin yanlış olmuş.
    Hem performansı düşük hemde android olduğundan smart'ı yavaş bir marka modele kapılmışsın,
    Sadece bu konuda bildiğim 7101'i alıp geri iade eden birkaç kişi var.
    O marka model yerine
    Mesela ben Sana grundig 49 vlx 8586'yı önerirdim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 26 Ağustos 2016; 13:29:25 >

*) GRUNDIG 55VLX8600 BP
    *) GRUNDIG 55VLX8586 BP

Sizce hangisini tercih etmeliyiz? ( 3d kriteri önemli değil)
    Bir de neden va panel öneriliyor da ips panel önerilmiyor? Mesela benim telefonun ekranı ips ve iyi gibi!!! ( Hiç va panel görmedim, gördüysem de anlamadım/karşılaştırmadım, o yüzden soruyorum)

3000-3500 tl arasında tv almayı düşünüyorum. tavsiyeleriniz neler? 55 inç alayım diyorum. samsung'un 2016 model curved uhd tvleri nasıl? suhd olanlar daha pahalı.

Orijinalden alıntı: toprak2349

@dallass

*) GRUNDIG 55VLX8600 BP
    *) GRUNDIG 55VLX8586 BP

Bir de neden va panel öneriliyor da ips panel önerilmiyor? Mesela benim telefonun ekranı ips ve iyi gibi!!! ( Hiç va panel görmedim, gördüysem de anlamadım/karşılaştırmadım, o yüzden soruyorum)

Bu sorunun cevabı konu yazımdaki resimlerde gizli siyah performansı bölümüne bir göz at,
    Oradaki lg ler ips samsunglar va panelli.

Tv seçimine gelirsek
    Ekbette 55vlx 8586 almanı öneririm
    Çünkü va panel olduğunu biliyoruz,
    Ama 8586 şuan piyasalarda yok sen nereden bulacaksın ?

Eğer 8600'da va panel ise tabiki tercih edilebilir,
    Aslında bu panel va mı yoksa ips mi olduğunu şu basit testle anlayabiliriz

Dennison Uyyoutube
    BENQ VA LED vs IPS
    https://m.youtube.com/watch?v=UOpuFvhT8Hw

• quote:

Orijinalden alıntı: drejali02

merhaba dallas bey. daha öncede tavsiye istemiştim. 65 inc 8000 tl limitli bir tv önerisi istiyorum. 3d çok önemli değil.

Sana nokta atışı ve çok performanslı bir tv öneriyorum

Grundig 65 FLX 9595 SP

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toprak2349

@dallass

*) GRUNDIG 55VLX8600 BP
    *) GRUNDIG 55VLX8586 BP

Bu sorunun cevabı konu yazımdaki resimlerde gizli siyah performansı bölümüne bir göz at,
    Oradaki lg ler ips samsunglar va panelli.

Tv seçimine gelirsek
    Ekbette 55vlx 8586 almanı öneririm
    Çünkü va panel olduğunu biliyoruz,
    Ama 8586 şuan piyasalarda yok sen nereden bulacaksın ?

Eğer 8600'da va panel ise tabiki tercih edilebilir,
    Aslında bu panel va mı yoksa ips mi olduğunu şu basit testle anlayabiliriz

https://m.youtube.com/watch?v=UOpuFvhT8Hw

dallas bey selamlar,

konuyu sessiz takipteyim

Grundig Müşteri hizmetleri ile yazışmam;

49 VLX 8600 BP model ürünümüzde IPS panel bulunmaktadır. Üretim teknolojileri birbirinden farklı olan bu panellerden VA paneller, siyah performansı ile IPS paneller ise renk ve izleme açılarıyla öne çıkmaktadır. Kullanım amacınıza göre tercihinizi yapmanızı tavsiye eder, iyi günler dileriz.

benim kendi kişisel arastırmam neticesinde 8600, 8586 dan çok çok daha fazla performanslı gibi geldi hocam 8600 hdr var
    ama 8586 karanlık sahneleri detayı göstermiyor HDR olmadığı için diye düşündüm 8600 da net gösteriyor 8600 bana göre çok daha şık ve performanslı geldi hocam tek eksi yanı İPS Panel buna rağmen bu tv sizce alınır mı üstadım?
    8586 da tartışmasız piyasadaki en iyi ses veren tv si
    8600 da ona yaklaşır ses anlamında bu tvler mükemmel
    onun dışında her iki modelde takılma ışık süzmesi bulutlanma vsvs kesinlikle yok
    diğer markalar lg philips sony gibi samsungun bir kaç modeli hariç grundigin performasını hiç vermedi yanına dahi yaklaşamaz segmentinin en üst seviyesi tv almak için 3-4 bin laira harcamayın derim bu iki model işinizi görecektir diye düşünmekteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marto1 -- 26 Ağustos 2016; 15:49:58 >

• marto1 kullanıcısına yanıt
    Bu konuda zaman zaman eleştirilsemde
    Ben hiçbir zaman ips alınmaz gibi bir yaklaşımda bulunmadım,
    Çünkü her iki teknolojinin birbirine üstünlükleri vardır.
    Ki zaten adamlarda açıkça bunu dike getirmişler,
    Yani Bu konu birazda renkler ve zevkler işidir, aslında son kullanıcının beğenisi herşeyin önündedir
    Bu anlamda gözlemlerinde eğer 8600 hoşuna gittiyse ips olmuş va olmuş bunu düşünmeden bu modeli almalısın...

• Merhaba, bu akşam acil televizyon almamız gerekiyor. Daha önce edindiğim bilgi sadece Hz olayına dikkat etmem gerek. Şu anda Migros, Vatan veya Bimeks'den alabileceğimiz tv önerisinde bulunabilir misiniz? Tv olayında Samsung iyi diye biliyorum. Ekran boyutu çok önemli değil, FullHd olması yeterlidir diye düşünüyorum. 1300'e kadar bütçemiz var. Ama dersenizki 1500 liralık var o uzun yıllar götürür. O zaman zorlarız. Akşam 10dan önce almamız gerek. Olmadı yarın sabah kalıyor. Teşekkürler.
    Mesela bu iyi midir sizce? Donması, yavaşlaması,smart tv vs sorun var mıdır, dahili wi-fi olayı sıkıntı olur mu yani performansı nasıldır dahii olanların?http://m.bimeks.com.tr/Urun/148860

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 26 Ağustos 2016; 20:54:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lg 43uf7787 aldim gectim, 3 gundur kullaniyorum cok memnunum herkese oneririm

Avrupa kupası başlamadan önce 55 inç, 4000-5000-TL aralığında bir tv arayışım vardı. TV arayışlarım Samsung,LG,Sony derken bir anda Albani üstadın yönlendirmesiyle Grundig FLX 9595 takibinde buldum kendimi, Teknosa da teşhirde fiyatı 3747-TL yi gördüğüm anda ilk ziyaretim tepe natilius içerisindeki Teknosa da TV yi kapalı kutu bulunca hemen aldım.
    Sony xd8505,Samsung ju7000,lg uh 850v tv lerden hiç memnun olmadım beğenmedim.

Grundig FLX 9595 harika bir televizyon. Uygun fiyata ve stok bulunduğu anda alınabilir ama stoğu olan mağazalarda 55 inç hiç birisinde kalmamış.
    Arçelik A55C-9593-5S1 ( FLX 9595 ile aynımıdır?)
    Grundig 48 VLX 8586 da va panel iyi bir tv,
    Grundig 48 VLX 9600 de çok iyi bir tv İPS sizin için problem değilse.

48 VLX 8586 Hepsiburada com. da 2599-TL

Herkese beğendiği TV yi alması umuduyla saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozdemir05 -- 27 Ağustos 2016; 20:30:41 >

8586 immensa serisi değil. ben tam olarak bilmiyorum ne demek immensa. sadece sesemi yönelik yoksa başka bişi mi?

yada 8586 2016 tv diyo, peki 8600 yine 2016 mı?

8600 3 yönlü woofer-8586 2yönlü ama subwoofer var.

8600 3d yok 8586 3d var (önemsiz)

8586da oyun modu var-8600 da yok (ne demekse)

8586 güç tüketimi 124 kw A sınıfı- 8600 180 kw b sınıfı (trde bence daha fazla elektrik tüketirsen faturaya bakaraktan kardasın)

8600 daha şık duuruyo siyah oldğndan. 8586 da mutfak robotu gibi herşey var. terminator.

gidip görüp karşılaştırmak lazım. ona göre

güzel televizyonlar vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren_us -- 26 Ağustos 2016; 20:41:07 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.