Şimdi Ara

trafik sigortası neleri kapsar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • zorunlu yaptırdığımız trafik sigortası tam anlamıyla neleri kapsar arkadaşlar.düşünelim kaskomuz yok.kaza yaptık benim hasarlarımı mı yoksa karşı tarafın hasarlarını mı kapsayacak.duyduğuma göre park halindeki araca başka bir araç gelip çarparsa trafik sigortası hiçbişi karşılamıyormuş.tabiki park halindeki araça çarpan sahış kaçıp gitmişse.bununla ilgili deneyimi arkadaşlarım bilgilerini bizimle paylaşabilirler mi????



  • zorunlu trafik sigortası sadece sizden kaynaklanan hata payı ölçüsünde karşı tarafın hasarını karşılar.sizinkini ise gene hata payı oranında karşı tarafın sigortası karşılar.
    buna varsa hastane masraflarıda dahildir. her nekadar sigorta şirketleri hastane masraflarına karışmak istemeselerde maalesef durum bundan ibarettir.
  • park halindeki aracınıza başka bir araç vurup kaçtı ise kendi sigortanız size hiçbirşey vermez.bunu karşı tarafın sigortası karşılamak durumundadır. ama karşı tarafta kaçtığı için sigorta poliçesi olmayacağı için birşey alamazsınız.
    bu tür durumlarda
    1. emniyet birimine normal kaza durum raporunu tutturun.
    2. aracın çarpıp kaçtığınında bu raporda belirtilmesini isteyin.
    3. experin aracınızı inceleyebileceği adresi ve kaza durum raporunu

    HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI SİGORTACILIK VE REÜTRANS BİRLİĞİ BİRİMİNE GÖNDERİN.

    trafik sigortası bulunmayan araçların karıştığı kazalar nedeniyle karşı tarfın mağdur olmasını önlemek amacıyla oluşturulmuş bir fon var bildiğim kadarıyla. yukarıdaki birimden gerekli bilgiyi alabileceğiniz kanısındayım. bir görüşün bakalım.
  • verdiğin bilgiler için teşekkür ediyorum
  • Ben geçenlerde kaza yaptım ve refüjleri yıktım.Trafik polisinin tuutuğu raporda 7,000 ytl hasar görünüyo.Bu sanırım benim yola verdiğim zarar oluyo.Trafik sigortası bunu öder mi??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.