Şimdi Ara

PİRANHA Aristo 2 tab 7.0 lcd ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar, piranha aristo 2 tabletim vardı ekranı kırıldı. ekranın filminin üzerinde KR070PK9S REV:A yazıyor. çin sitelerinde araştırdım aynı kodu buldum ama REV:B yazıyor. tip olarak birbirine çok çok benziyor ama çalışıp çalışmadığını bilemediğim için satın alamıyorum. bu konuda bilgisi olan varsa yardım edebilir mi. REV:A yerine REV:B olsa ekran çalışır mı?

    teşekkür ederim.



  • Yaptırabildinizmi aynı tablet benmde ekran kırıldı garantiye göndersemmi göndermesemmi bilmiyorum sitesinde 180 tl ekran diyo piranhanın 50 tlde işçilik nasıl iş bu.Ekranı başka yerden bulup bilgisayarcıya filan taktırmak daha mantıklı herhalde ama ekranını hiç bi sitedede bulamadım yazdıgın kodla ararken lcd çıkıyoda yabancı sitelerde rev:b rev:a mı oldugu önemlimi dier ismi aynı olsa yetermi bilen arkadaşlar varsa.
  • http://www.aliexpress.com/popular/kr070pk9s.html LANET OLSUN PRANHA ÜRÜNLERİNE SPRİŞ GEÇTİM 20 DOLAR YA ÇÖPE YA KURTULUR..
  • arkadaşlar uydu taktım tıkır tıkır çalışıyor 20 dolar 62 tl pranha servisine 180 tl ödemekten kurtulduk.. 15 günde geldi araya bayram girmese belkide daha erken gelirdi .. rev a- rev b meselesini kafanıza takmayın o veri gönder al hızıyla alakalı.. cuk diye oturdu ekran.
  • Arkadaslar pin sayisi tutarsa ekran 800x480 olsa bile calisir ama ekranin bir kismi gorunmez. 1024x600 olan lcd de tam goruntu alirsiniz. Çinds 35tl olan ekran suan yurt icinde 50TL.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.