Şimdi Ara

Toolbar hakkında acil yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda 1 haftadır bir toolbar var ve bu toolbarı ne denetim masasından nede chormenin ayarlar yerinden kaldırabiliyorum çünkü orda toolbar yok gözüküyor ve toolbar yüzünden çeşitli sitelerde reklam çıkıyor instagram.com sahibinden.com gibi aynı zamanda youtube yide yavaşlatıyor acaba bunu nasıl kaldırabilirim yardımcı olurmusunuz ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgul -- 27 Haziran 2014; 17:03:02 >

• Konu başlığı konu ile ilgili olmalı, başlığı düzeltmeni öneririm. Konun kilitlenebilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_35949583/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 27 Haziran 2014; 16:59:34 >
  • Bu program ile istediğiniz toolbarı silebilirsiniz

indir:http://forum.donanimhaber.com/m_92840916/tm.htm
  • Yukarıda arkadaşın verdiği programı dene olmaz ise,aşadakileri uygula.
    Üstteki Instagram yazan çubuğun sağında, "Ads by OffersWizard"yazıyor program ekle kaldırdan onu bulup kaldır ve ayrıca internet tarayıcının eklentilerine bak, orada da bilmediğin bir eklenti varsa onları da sil. Aşağıdaki linkte resimli ve ingilizce olarak anlatılmış.
    http://www.anvisoft.com/resources/how-to-remove-ads-by-offerswizard-adware-removal-guide/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 27 Haziran 2014; 17:45:50 >
  • sorun şu ki denetim masasında ve tarayıcıda toolbar yok gözüküyor aynı zamanda arkadaşın verdiği programdada öyle
  • mertgul M kullanıcısına yanıt
    Norton, mcafee gibi iyi bir antivirus yazılımı kurup taratın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgul

sorun şu ki denetim masasında ve tarayıcıda toolbar yok gözüküyor aynı zamanda arkadaşın verdiği programdada öyle

pcyi güvenli modda başlat dosyaların gizli ise gizli dosyaları aç sırasıyla belgelerim pcnin kullanıcı adı olduğu dosya oradan sırasıyla appdata>local>google>chrome>userdata>default>extensions içindekileri sil daha sonra başlat ara bölümünden veya çalıştırdan regedit yaz ctrl+f tuşlarına basarak o toolbarı tek tek arayarak sil bir şey daha başka tarayıcılarda kullanıyorsan oralardanda sil çünkü sisteminden tamamen silinmediği için tekrar yeniler kendini tüm bunları yaptıktan sistemini yeniden normal olarak başlat ben bu şekilde kurtuldum hep toolbarlardan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    yardım lütfen cok acilll!!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    BU RESİMDEKİNİ DENEDİN Mİ?

İnternette yazdığına göre kendini çeşitli adlar altında yüklüyormuş. Aşağıda bazı isimler verilmiş, onlara bak sende de aynıları var ise kaldır.
    Aslında en kolayı bilmediğin yüklü programları kaldırmayı denemek, kaldırırken tarihlerine bak muhtemelen hepsi aynı tarihte yüklenmiş olacak.

"Discount Cow, V-bates, PriceMeter, Supra Savings, weDownload Manager, PureLead, Search Assist, Re-Markable, Zombie Alert, Wajam, Coupon Server, Lollipop, HD-Total-Plus, BlockAndSurf, Safe Saver, SupTab, Search Protect, Lollipop, Software Updated Version, DP1815, Video Player, Convert Files for Free, Plus-HD 1.3, BetterSurf, Trusted Web, PassShow, LyricsBuddy-1, PureLeads, Media Player 1.1, RRSavings, Feven Pro 1.2, Websteroids, Savings Bull, TidyNetwork, Search Snacks, MyPC Backup, Re-markit"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 27 Haziran 2014; 20:32:29 >
  • Herkese ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim. Denetim masasında toolbarın kendi adı Ads by OffersWizard yazmıyor bunun yerine network system driver yazıyor başka bir şeyde yazabilir onu kaldırınca problem çözüldü tekrardan herkese çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.